Kaži mi, kaži...

Konjunkcija Jupitera I Urana u znaku Bika – da li će se kolo sreće zaustaviti na tvom broju?

Bik je znak vrednosti, finansija, hrane.

Jupiter je planeta znanja, morala, prava, mudrosti, inostranstva, ali i blagostanja i bogatstva, slave.

Uran je planeta buđenja, pobune, preokreta, revolucije, iznenađenja, reformi, rizika.

Na globalnom planu ova će konjunkcija ukazati da su pred nama godine u kojima će bankarski i finansijski sistem pretrpeti velike promene. „Živog“ novca će biti sve manje, a onog elektronskog – sve više. Modernizacija je ono što nam sledi i u sektoru proizvodnje hrane i ishrane – sve će više biti aditiva, suplemenata, zamena prirodnog veštačkim.

Na ličnom planu – da, ovaj aspekt ukazuje na velike promene koje menjaju stvari iz korena, i koje mogu ići i u pozitivnom i u negativnom pravcu. Jer, neki put promenu u početnoj fazi doživljavamo kao narušavanje našeg već ustaljenog poretka, kao „udar“ na naš mir – iako posle nekog vremena postanemo svesni da nam je baš ta promena donela oslobođenje i nov početak, da nam je donela novu perspektivu, dašak svežeg vazduha u život.

Da, ovo je aspekt rizika koji se isplati, ovo je aspekt naglih i velikih finansijskih dobitaka, ovo je aspekt srećnih okolnosti i iznenađenja, ovo je aspekt menjanja života u trenutku, ovo je aspekt naglog rasta i razvoja, ovo je aspekt iznenadne sreće i uzbuđenja, ovo je aspekt neobičnih i neočekivanih događaja, ovo je aspekt uspeha u inostranstvu ili sa strancima.

Za sve nas? Pa ne. U svojim natalnim kartama morate imati Jupitera i Urana u istom znaku ili makar u jakom aspektu. Ili vam ova konjunkcija mora aktivirati neku planetu ili bitnu natalnu tačku. Na žalost – nećemo se svi obogatiti preko noći, niti će nam se život iz korena promeniti na bolje.

Uticaj se ne oseća samo u ovim danima, već maltene do pred kraj maja.

Oni kojima je ovih dana rođendan, konjunkciju će imati u solarnoj karti i za njih će ovaj uticaj biti intenzivniji, jači – i pratiti ih u narednih godinu dana.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3