Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 22.12.2022.

NEPRILIKA – LJUBAV
Dan nas prvenstveno usmerava na poslovnu tematiku. Obaveza može biti više nego inače, a u radnom okruženju mogu biti prisutni nervoza i žurba. Pokušajte da budete fokusirani na ono što radite, odredite prioritete i bavite se njima – jer energija ovog četvrtka može doneti rasplinjavanje, zaboravnost ili prepreke – koje će nas svaki čas vraćati korak unazad ili nas na kratko iznervirati. Trenutak nije dobar da otpočinjemo sa novim projektima, poslovima, dogovorima, ali je odličan da završavamo i ispravljamo, sređujemo. Ovog četvrtka možemo se baktati i sa majstorima, jer postoji otvorena opcija za kvarove i probleme sa tehnikom i kućnim uređajima.
Po pitanjima ljubavi – ukoliko u odnosu sa partnerom postoji nervoza ili lošija komunikacija – ovaj dan iskoristite da napravite neku promenu, iskoračite iz ustaljenog načina funkcionisanja. Izađite negde, otputujte, budite u prirodi, družite se sa prijateljima, pokrenite energiju između vas dvoje….a ništa ne bi škodilo ni da lepe strasti budu uključene u ceo proces. Izbegnite međusobna optuživanja i ne hvatajte se za svaku reč.
Ovaj dan može doneti instant dopadanja, leptirići i strasti se lako bude, zbog nekog se očas posla možemo usplahiriti, ustreptati!
Zdravstveno – povrede, osetljivost kostiju i zglobova a moguće su i meteoropatske tegobe.
Budite dobro danas, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3