Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 11.09.2020.

NOVAC – TUGA
Bolna sam ti maaaaaajkooooo, bolna zbog ljubaviiiiiii…..ups, čekaj ne zbog ljubavi, nego zbog para, tako rekle karte  😀 Šalim se, naravno ali hajde – Mesec nam je još celih pola sata u Blizancima, pa daj da iskoristimo ovu energiju i da se makar početkom dana zezamo 🙂
Da malo manemo karte u stranu – zbog ovog Meseca u Blizancima sam početak dana će biti pokretan, veseo, optimističan, pun akcije. Ali to traje jako kratko. Već nakon toga ulazimo u drugu fazu ovog dana, onu koju su karte u suštini i pokazale.
Naravno da karta Novac ne predstavlja samo suvi keš. Ona govori o svemu onome što nam je vredno i što želimo da zadržimo, u čemu želimo da se stabilizujemo. Pa hajde, početkom dana koliko toliko i možemo imati uspeha u tome, možemo poslovno napraviti po koji dobar potez, možemo se na trenutak osetiti sigurno u nekim situacijama, relacijama. No, već nakon toga energija se menja i dolazi do jednog drastičnog pada.
Karta Tuga je brate mili tužna, neispunjena, neostvarena, zamišljena, nesigurna. Ispituje, preispituje, kaje se, ne vidi put niti pravac. Da ne pomislite da ćemo od 10 ujutro da uđemo u fazu kolektivnog plakanja, ma jok. Ovo se može kod nekih odraziti na taj način što će im danas po nekim bitnim pitanjima pomoći ženska osoba tamnije kose a od nekog sličnog možda mogu i pare dobiti ili napraviti dogovor – poslovni ili bilo koji drugi.
No, kada gledamo to kako ćemo se osećati tokom ovog petka – ipak će preovladati neko pomalo turobno raspoloženje. Ne mora da znači da će se desiti bilo šta loše, jednostavno – nećemo biti baš ekstatični, često će nas hvatati faze zamišljenosti i bićemo brižni i nesigurni po mnogim pitanjima, bilo da za to ima konkretnog razloga ili ne.
Ovo se pojačava kako dan odmiče. Nekoga će savladati umor, fizički ili mentalni, neko će prebirati po prošlosti, neko će razmišljati o tome kako se zaglavio i ne zna kako da se odglavi, neko će osećati nedostajanje i tugu, neko će se zarozati, neko će strahovati od toga šta budućnost donosi, a nekome zdravstveno neće biti baš najbolje.
I tako, počesmo sa šalom, završismo sa tugom…..Obično to tako bude u životu – od igračke lako budu plačke 😀
Nemojte da budete plačke danas (ima tu jedan mnogo bolji izraz, ali ja sam fina pa ga neću upotrebiti 😀 )
Mirno prođite kroz ovaj petak, odmorite se i negativne misli i osobe rasterajte osmehom. Srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3