Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 06.06.2022.

NEŠTO NOVCA – GUBITAK
Ne znam kako vi, ali ja sam naglavačke uletela u ovaj dan. Prvo kroz snove koji su me istresli iz gaća a onda kroz situaciju sa mojom kucom gde sam izigravala medicinsku sestru i posle koje sam ostala oblivena ledenim znojem. No, bitno je da je sada sve na svom mestu i u redu…..
A ovaj dan…..pa, vidite karte. Ako ćemo prvo da se bacimo na pozitivnu simboliku, ona je – dan za sređivanje. Da se sredi kuća, posao, obaveze, da se bavimo sobom – i fizičkim i mentalnim delom. Fizički – dobro je za rekreaciju, šetnju, dobro je da odemo da sredimo neki manji zdravstveni problem ili odemo na kontrolu kod lekara. Mentalno – negativne misli i brige mogu pokušavati da nas zaokupe – vredi zaranjati u njih jedino ako pokušavamo da pronađemo rešenje a postoje nagoveštaji da se za neke od njih polako otvaraju vrata ka rešavanju. Uslužne delatnosti danas će jače funkcionisati, ali to vam dođe ona varijanta – puno posla a zarada – onako, da se ima za troškove. Ukoliko treba obaviti neka papirološka pitanja – idite, postoji prostor za sređivanje.
Naravno, ima i negativno….ti troškovi, finansijsko opterećenje, odlazak novca. Loša komunikacija i nerazumevanje sa onima koji su preko puta nas. Moramo puno da se dogovaramo da bismo malo postigli. Gubljenje vremena po šalterima i sa papirologijom. Kvarovi – kola, kućnih aparata, tehnike koja nam je potrebna za rad. Kontakt sa drugima vam može crpiti energiju (da ne pričam o tome da vas može nervirati). Sitne povrede, sitne zdravstvene tegobe – posebno će biti aktivno sve ono što se vezuje za stomačni deo i varenje. Mentalno – oscilacije – čas smo ok, čas u bunaru. Problemi sa organizacijom i fokusom, usredsređenošću, prisutnošću u onome što radimo – pa eto prostora za gužve, greške i brljotine.
Da ne mračim više i da prosto kažem – dan je zahtevan. Ne forsirajte sebe i ne radite ništa na silu. Dan za male korake i male pomake. Dan da se trudimo da nešto učinimo za sebe – i po pitanju ishrane, navika ali i po pitanju pokušaja da se mentalno opustimo koliko god i kad god je to moguće.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3