Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 24.06.2024.

IZNENADNA SREĆA – UDOVICA

Duže vreme već ne stižem da vam pišem – obaveza je preko glave, a treba uhvatiti malo vremena i za sebe i neke drage ljude….Pa hajd da probamo da to ispravimo

– ovaj nam dan donosi promene u planovima – ne zato što mi to hoćemo, već zato što se nešto istumbalo, promenilo, u poslednjem momentu okrenulo naopačke. Situacije će nas terati da u hodu pronalazimo rešenja, da kombinujemo, da pokušamo da se prilagodimo novonastalim okolnostima.

Nećemo biti neraspoloženi, ali će nas iritirati ako nas neko pritiska, tera na nešto, sve u fazonu – ma ne moram ja ništa!

Kompjuteri, mobilni telefoni, ma sva tehnika – može danas biti neuobičajeno svojeglava, uključivati se i isključivati po nahođenju, a veze će biti bezveze – pa računajte na povremene prekide interneta i otežanja u komunikaciji. Neki aparatići nam mogu pregoreti, generalno – ne čačkajte po struji da ona ne bi čačnula u vas.

Nisu sva iznenađenja i preokreti ovog ponedeljka loši, naprotiv – ima prostora da se očas posla dogovorimo oko izlaska, druženja, viđenja sa dragim ljudima, oko putovanja, možemo lako naleteti na nekog koga dugo nismo videli, a trend da se sa posla zbriše pa makar i na kratko – biće jako prisutan.

U bitnim odnosima, bilo da su oni poslovne, emotivne, prijateljske ili koje god prirode – može biti malo napeto. Neko će nekog tu pritiskati i iritirati – pa su moguće burne reakcije u trenutku, pogotovo ako to skakutanje po živcima traje već neko duže vreme.

Stres je prisutan, a moguće su i meteoropatske tegobe, kao i aktivacija hroničnih boljki – posebno onih koje se vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

Ja vam želim da tih lepih iznenađenja, povoljnih preokreta i dobrih informacija, kao i druženja sa vama dragim ljudima bude što više. A ovih ostalih, ovih što nam razvlače živce kao konopce – što manje. Hajd pa srećno!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *