Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 17.01.2024.


Dan pred nama je zaista dobar samo za posao i obaveze. Dobar u smislu da ono što treba i mora da se uradi – biće završeno. Jer, umemo da se pokrenemo i fokusiramo na ono što treba obaviti. Čak i neke obaveze koje su nam zahtevne i koje smo možda malo i izbegavali – danas mogu biti rešene, jer dovoljno je samo da nateramo sebe da započnemo – već nakon tog početnog momenta sve ide lakše jer smo rešili i ne odustajemo.

U emotivnim vezama je situacija dobra ukoliko u prethodnim danima nismo uzburkali vodu i nismo se pokačili. Ukoliko pak jesmo – danas možemo jedno prema drugom biti kruti, zvanični, „ispipavati teren“.

Ako smo solo a dopada nam se neko – ove karte savetuju da se ne zalećemo.  Preporuka je da se lagano upoznajemo sa nekim i ne ulećemo naglavačke u nove emotivne priče.

Zdravstveno – aktiviranje hroničnih problema, posebno su osetljivi kičma, kosti, zubi. Takođe – mogući problemi sa glavom, sinusima i krvnim sudovima.

Suštinska preporuka za ovu sredu je – uspori. Ne idi srcem, već mozgom. Ne reaguj izbrzano, impulsivno. Ne zaleći se. Razmisli pre nego što kažeš ili uradiš. Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3