Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 24.05.2023.

SREĆA – NESREĆA

Kad se Sreća i Nesreća naguraju u jedan dan – onda je pred nama dan koji mora ostaviti utisak na nas, jel da? Neko će imati sreće pa će „pokupiti“ samo ono dobro što ova sreda donosi…..neko će proći kao bos po trnju…..a neko će imati miks – različitih, što dobrih što loših dešavanja dan.

Karta Sreća uvek govori o uživanju, o materijalnom i emotivnom blagostanju. Pa koga pogleda ove srede svojim bistrim okom – taj će lako proći kroz sve današnje poslovne dileme i trileme, obaviti što je naumio, zaraditi. Taj će počastiti sebe kupovinom nečeg lepog, uživati u zagrljaju voljene osobe i sa dragim se i bliskim ljudima povezati kroz zabavu.

Karta Nesreća nosi takvu energiju da ispred nas izbacuje okolnosti, dešavanja, ljude – koji nas uznemiravaju, pomeraju s mesta, unosi nam distrakcije, nepredviđenosti, bes, kvarove, ljubomoru, rasprave, dramske momente koji nam baš i ne prijaju i donose nam stres.

Malo je verovatno da ćemo danas proći samo kroz prvo ili samo kroz drugo. Kada u dnevnim otvaranjima izađu ovakve, dijametralno suprotne energije – obično se potrefi da zakačimo i od jednog i od drugog, da okusimo i sreću i nesreću.

Zato je verovatno da će prvi deo ove srede biti mirniji, opušteniji, lagodniji – a da će drugi deo dana već doneti tu uznemirenost i izazovne situacije.

Sa svim onim što je lepo ćemo se lako snaći, zar ne? A kada je u pitanju ono što je izazovno – danas bi trebalo izbegavati situacije i osobe koje nam donose nemir ili koje negativno utiču na nas. Moguća je pojačana posesivnost, ljubomora, moguće je da se od sitnice pravi drama, moguća je teatralnost, tvrdoglavost, inat. Mogući su i kvarovi i problemi sa tehnikom…..A moguć je i problem sa pritiskom i krvnim sudovima.

Nadam se da će svako od vas pronaći mnogo više lepih osećaja i dešavanja ove srede….a da će ono negativno ostati u prikrajku i da neće uticati na nas.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3