Kaži mi, kaži...

Letnje ljubavne igrarije – mali horoskop za leto <3 <3 <3

Ljubav i leto….ohhh….kako divno, kako romantično…ali možda bi ipak bilo bolje da kažemo – avantura i leto, flertovanje i leto, ljubavne igrarije i leto? E, to već zvuči mnogo iskrenije, zar ne? Jer, možemo pričati i maštati o nezaboravnim zalascima sunca u dvoje, o dugim šetnjama morskom obalom dok nam talasići miluju gola stopala a mi hodamo, s rukom u ruci sa osobom koja nam je ukrala srce….ali u stvarnosti prave romantike, bar tokom ovog leta – biće jako malo. Ali će zato biti mnogo prilika za igru! Ukoliko ste otisli na more sa prijateljima ili sami (ili se tek pripremate za tako nešto), od prvog dana ćete početi da uživate u opuštanju, suncu, plaži…a sve to će u vama početi da budi želju za zadovoljstvima, aktivnošću, bićete spremni da doživite neka nova iskustva….naravno, ljubav, zavođenje, strast, sve to izbija u prvi plan….ovde nema podele na znakove koji su verni ili ne, na one koji će dozvoliti sebi da se prepuste uživanjima i na one koji neće pokleknuti pred iskušenjem – kada sunce udari – svi gube glavu!

 

Ovan

Večiti zavodnici, maštoviti i dinamični . Prilaze otvoreno i konkretno, manipulacije tu nema. Oni znaju šta i koga žele i to će odmah staviti do znanja. Ovog leta im se smeši gomila prilika za avanture i uživanciju. Zavodiće munjevito, u periodu su kada je njihovoj šarmantnosti nemoguće odoleti. Teško je da će ovog leta naći ljubav svog života, ali definitivno će naći mnogo dobrog provoda i avantura.

 

Bik

Ovi veliki hedonisti, energični i duboko strasni – imaju pred sobom celo leto koje kao da je stvoreno za baš njihovu uživanciju. Sa lakoćom će uspevati da sklapaju poznanstva, naglašena je njihova duhovitost i prosto će zračiti pozitivnom energijom. Eto odlične kombinacije za tople letnje večeri pored mora i druženje sa suprotnim polom. Najlepše od svega je to što će i finansijski biti prilično podržani tokom celog letnjeg perioda (bar će biti dovoljno za uživanciju, šta ćemo posle….pa, o tome ćemo misliti posle).

 

Blizanci

Večiti veseljaci i razigrani vragolani, osvajaju pokretima, rečima, neuhvatljivošću i nepresušnim entuzijazmom. Njima je ovog leta svakako upala kašika u med, i oni će to debelo iskoristiti. Sa njihove tačke gledišta – ceo Univerzum se stavio u službu toga da im obezbedi nezaboravno letovanje. Imaće onoliko avantura i flertova koliko budu želeli, a obzirom na njihovu radoznalu i vrcavu prirodu, očekuju ih brojna zadovoljstva.

 

Rak

Romantični, maštoviti i strastveni, gladni i žedni „one prave“ ljubavi – to su Rakovi, velike sanjalice, koje će ovog leta ostati uskraćeni za ludovanje i avanturu sa suprotnim polom. Daleko od toga da ne žude da se prepuste čarima leta, ali u njihovim mislima je već neko, i odmor će provesti u maštanjima i željama da što pre budu ponovo u blizini osobe koja im je ukrala srce. Možda će i švrljnuti….ali samo malo…i potrudiće se da niko ne sazna za to.

 

Lav

O koliko samo provoda sa prijateljima i neobuzdanih žurki čeka ove divne, vatrene i samoupouzdane ljude ovog leta! Biće traženi na sve strane i želeće da postignu i osvoje ama baš sve i svakog. Možda sam početak leta neće baš obećavati, ali kako vreme bude odmicalo, avantura i provoda će biti sve više i više. Lavovi će se provesti kraljevski u letnjim mesecima, a suprotnom polu ostaje samo da uživa u njihovom divnom (ali kratkotrajnom) prisustvu.

 

Devica

Device će poželet’ provoda, al’ provoda nigde biti neće……eto, ukratko proricanja sudbine za ovo leto milim nam Devicama…..daleko od toga da im se neće nuditi i uživancija, i avanture i flert….ali. jednostavno, biće prečih stvari koje se moraju uraditi baš sada, baš u ovom trenutku. Drage Device, ukoliko želite da koliko-toliko uživate u letnjim mesecima, ostavite sve druge stvari u stranu i prepustite se….Jer, biće vremena za obaveze….

 

Vaga

Za Vage ovog leta važi definicija – ukoliko nisi proveo makar pola letovanja na putovanjima, nisi ništa ni uradio. Ovi zaljubljenici u sve što je lepo, provešće leto u znaku neobaveznih, kratkotrajnih, mnogobrojnih ljubavnih avantura. Otprilike negde na pola letovanja će se setiti da imaju voljenu osobu koja ih čeka kod kuće…..ali na svu sreću – to ih neće suviše potresti. Same sebi će reći da moraju da razbiju monotoniju i stres od posla i odmah će im biti lakše….

 

Škorpija

Drage nam Škorpije, koje već duže vreme muku muče sa pripadnicima suprotnog pola, konačno mogu da odahnu. Vreme apstinencije je najzad gotovo. Najveći horoskopski zavodnici, seksualni magovi i čarobnice imaju pred sobom leto ispunjeno onim u čemu najviše uživaju – divlja strast i bitke na život i smrt u postelji.. Neće biti zavedene i opčinjene samo one osobe koje uspeju da pobegnu na vreme – pre nego što pogledaju u mračne i opčinjavajuće dubine njihovih očiju

 

Strelac

Šarmantni, optimisti, pozitivni, divni i duhoviti pripadnici ovog znaka, kojima je njihov vladar Jupiter obezbedio leto koje nikada neće zaboraviti. Sve im se nudi kao na dlanu – i avantura i ljubav i ozbiljna veza – na njima je samo da izaberu i pruže ruku. Biće izuzetno uspešni u zavođenju i osvajaće srca sa lakoćom, i u zavisnosti od zrelosti odabraće da li žele kvantitet ili kvalitet. Birajte mudro, dragi vatreni moji…

 

Jarac

Komplikacija za komplikacijom, mnogo priče o ljubavi, a tako malo dešavanja – eto ukratko prognoze za ovo leto za pripadnike ovog znaka. Njima je i inače potrebno mnogo truda da bi se opustili i pokazali interesovanje za nekoga, a prilika je da im letnji meseci neće baš olakšati ovu situaciju. Dopadaće im se pogrešne osobe, a propuštaće prilike koje im se budu ukazivale. Na kraju će ili žaliti što se nisu pokrenuli na vreme, ili će završiti sa nekim ko ih baš i ne interesuje nešto posebno…

 

Vodolija

Nezavisne, ekscentrične i hirovite Vodolije će uživati ovog leta. Biće im teško da ostvare iole čvršću vezu, jer će im se nuditi isključivo jednokratne i prolazne avanture. Ali, pošto oni jesu rođeni avanturisti, sinovi i kćeri Saturna i Urana će kroz ove letnje mesece proleteti kao tornado, uz sve munje i gromove kao dodatak. Svaka priča o stabilnoj i dužoj vezi će se završiti pre nego što je i počela. Drage Vodolije, prepustite se uživanjima, ovo leto shvatite kao poklon pred ozbiljan posao koji vas čeka na jesen.

 

Ribe

Naši dragi emotivci, neiscrpne mašte i senzualnosti. Ovo leto im nudi priliku za malo „akcije“ i baš bi bilo lepo kada bi to i iskoristili. Jeste da sada imaju priliku za pojačanim društvenim životom i za olakšanim sklapanjem poznanstava, ali ih koči to što će se teško odlučivati da se pokrenu, a kada to konačno i učine, neće biti baš u potpunosti sigurni da li da se pokrenu levo….ili desno….ili možda ipak ne? Drage Ribe, brže se odlučujte, da ne biste posle u samoći žalili za propuštenim..

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3