Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 13.-19.5.2019.

VENČANJE – NESREĆA – POSETA – VERNOST – PUTOVANJE – NADA

Drage moje, dragi moji –pa ne izgledaju ove karte ni malo loše, jel da? Da, Nesreća i Putovanje su tu da malo uzburkaju i ubrzaju dešavanja, ali kada sve zbirno sagledamo – još ispada da ova nedelja u koju ulazimo može doneti kojekakve fine zanimljivosti i novitete u svim segmentima….

Pa hajmo redom – poslovno – neke manje tenzije u dogovorima ili na kolegijalnom nivou, ali rešive i ne nepremostive! Izgleda da je poenta u tome – cilj je svima isti i zarad tog cilja mire se nemiri i smiruju strasti – pronalazi se kompromisno rešenje. Promene u dogovorima samo u prvom momentu izgledaju kao nepotrebne, ali se vrlo lako može pokazati da je baš to bilo potrebno da se situacija pomeri sa mrtve tačke! Kreeativnost i dobre ideje su tu – taman da se pronađu rešenja za ono što je tavorilo, stajalo i izgledalo kao da ne može da se realizuje. Takođe, stoje neočekivane poslovne ponude i prilike – šanse se otvaraju odjednom i ispada da uopšte nisu loše! Naglašeno je sve ono što se vezuje za poslovna putovanja, druge gradove i inostranstvo.

Emotivno – najveći problemi i najdublji razdori mogu se prevazići u ovoj sedmici. Ne, neće sve ići kao po loju ali i pored povremene tenzije, postoji potreba i želja da se stvari primire, srede, stabilizuju. Kao i uvek – komunikacija je ključ za sve! Ono što je interesantno jeste da baš u ovoj nedelji neke osobe upadaju u naš život naglavačke i da nas zaista mogu iz korena prodrmati. Dolaze nam preko prijatelja, iz drugih gradova i drugih prostora, dolaze nam preko mesta zabave, dolaze i donose nam da se pokrenemo, živnemo, da zadrhtimo…..da, malo ćemo da celu situaciju idealizujemo i da upadnemo u onaj fazon „jao, evo moje srodne duše….“ ali šta sad – i da je srodna duša i da nije – ma biće zanimljivo!

Zdravstveno – varenje, nervoza, stres, krvni sudovi, vene i stopala. To su naše slabe tačke i tačkice….

Sve ukupno – izgleda mi da će nam ova nedelja ostati u sećanju. Kao dani u kojima ćemo da jurimo i žurimo, da se pomalo nerviramo – ali i da ostvarimo dosta toga! Pa još ako začinimo sve nekim strastima i finim emotivnim dešavanjima – ma milina!

Neka je sa srećom!!!!!

Ljubi vas i voli vasa Venera sa papilotnom <3

 

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/