Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 15.-21.4.2019.

KUĆA – BOLEST – TUGA – GUBITAK – ISTINA – IZNENADNA SREĆA

Sedmica koju ćemo započeti kartama Kuća – Bolest, to jest – u nekom smorenom fazonu i u varijanti „aman, hoće li se jednom nešto pokrenuti, promeniti, hoće li se konačno nešto dogoditi ili i dalje moram da čekam???“ a završiti je kartama Istina – Iznenadna sreća, u prevodu – „jao, šta je sad ovo, ne znam gde ću pre, sve se dešava odjednom, uspori malo živote, brate – ne postizavam!!!“

Dakle, zaključak je da ćemo u ovoj sedmici ići iz krajnosti u krajnost, od nule do sto na sat – bez ikakvih velikih priprema i upozorenja. Stvari će se ni iz čega pokrenuti, dogoditi, prodrmati nas i očas posla ćemo zaboraviti da smo do pre par dana kukali kako nam je dosadno i kako smo statični….

Gde god se nađe Iznenadna sreća, bilo da donese prijatna ili neprijatna iznenađenja, znajte da tu stresa i nervoze mora biti. Isti su naglašeni u drugom delu sedmice, što znači da ćemo prvi verovatno prespavati, prekunjati….E sad, istrpećemo mi tu nervozu ako će da nam donese ono što želimo, jel da? Udari adrenalina mogu biti vrlo pozitivni, pogotovo ako nam daju dodatnu snagu da završimo, obavimo, pobedimo! No, gledajte da se u drugom delu nedelje ne „očešete“ i o neki od negativnih aspekata ove karte, pa da krenete u neka raspravljanja, svađanja, natezanja sa drugima. Poenta je valjda da poboljšavamo trenutnu situaciju, ne da je dodatno pogoršamo, nije li tako?

Dakle, poslovni segment će se naglo pokrenuti u drugom delu nedelje i možemo se osećati kao da smo lansirani direkt u orbitu i trebaće nam hladna glava i puno snage da se sa novim okolnostima izborimo. Ukoliko to uspemo, pozitivne promene su zagarantovane!

Emotivno – nemojte da funkcionišete u onom fazonu – ćutim, ćutim, ćutim…..pa kad progovorim neće biti dobro! Posebno upozoravam drage nam i mile dame, jer ne treba zaboraviti da u ovoj sedmici i to baš u njenom drugom delu imamo i pun Mesec….A kad je Mesec pun – ludilo mozga je u najavi! Muškarcima savet – budite slatki i mili i fini i nemojte provocirati svoje lepše polovine! Jer, ukoliko ih naljutite – džumbus sledi!

Za one koji su slobodni – tja….za provod, kombinacije, avanture i tako te igrarije – ova je nedelja dušu dala….No, ako tražite nešto ozbiljnije, stabilnije, trajnije – nemojte baš mnogo da računate ni na ove dane ni na osobe koje se budu pojavile!

U ovoj se sedmici ne igrajte tuđim živcima, ali se nemojte igrati ni strujom! Takođe, problema može biti sa oscilacijama pritiska, hormonima i meteoropatskim reakcijama. U saobraćaju – manje žurbe i gasa, više obraćanja pažnje na ono što se oko vas dešava!

Budite mi dobro i srećno u ovoj sedmici!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/