Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 20.-26.5.2019.

VENČANJE – ISTINA – KUĆA – IZNENADNA SREĆA – NEPRILIKA – VERNOST

 

Kao i prošla, i sedmica u koju ulazimo donosi promene, donosi pokretanje i jednim velikim delom – donosi poboljšanje u segmentima koji su nam važni. Znam, vi sada „prelistavate“ u glavi prethodnu nedelju i pitate se šta li je tu tačno bilo dobro pošto nešto ne možete da se poprisetite bilo čega sem nervoze i stresa kroz koji ste prošli…..Zaboravite taj stres i nervozu – oni su tu pa su tu i nećemo ih se tek tako lako rešiti i vratite film – zar nije u proteklih sedam dana bilo situacija koje niste očekivali a koje su vam raščistile puteve, koje su vam donele neočekivana zadovoljstva, koje su vas u nekim pokrenule ili vam dale odgovore koje ste tražili? Naravno da je bilo – kod nekoga mnogo, kod nekog malo manje od toga – ali evidentno je – sve se pomera, korak po korak….ali pomera!

E, u ovoj nedelji nastavljamo taj trend ali sa još malo dodatne pozitivne energije. Sam početak ove sedmice može biti jako važan jer već u prvim njenim danima možemo dobiti šanse, možemo dobiti odgovore, možemo ostvariti značajne pomake! Dani pred nama donose nam nove saradnje, donose nam nove osobe u život! I kolika god da su bila čekanja, sada je tim čekanjima kraj. Pravimo nove životne osnove, otvaramo nove puteve! Da, nešto će se od ovoga dogoditi brzinski i biće skopčano možda i sa stresom ali šta je malo nervoze u odnosu na sve ono što se može dobiti! Sve je bolje od čekanja, od tavorenja, od statičnosti – zato, neka se kreće i dešava!

Porodični segment će biti pomalo na udaru ovih dana, zato se naučite strpljenju i toleranciji sa onima koji su vam najbliži! Da, uvek oni koji su oko nas dobiju najveću dozu naše nervoze i stresa, ali gledajte da to u ovoj sedmici ne bude slučaj. Isto tako, ako vi budete na „udaru“ od strane članova vaše porodice – pokušajte da smirujete situaciju, a ne da je dodatno potpirujete.

Emotivno – ovo su dani novih početaka, novih osoba koje nam mogu ući u život neočekivano ali se isto tako mogu i zadržati u njemu! U postojećim emotivnim ili bračnim vezama držite se onoga – sloga kuću gradi, nesloga je razgrađuje!

Zdravstveno – slaba tačka je sve ono što se vezuje za stomak, za oči i naravno – za živce. Takođe, mogućnosti za povrede u žurbi ili u nepažnji, pa samim tim je potrebno i više opreza u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pešak.

Etooooo….mali, kratki opis ove nedelje u koju smo zakoračili….Nadajmo se da će nam dani koji dolaze doneti mnogo razloga za osmeh….Srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/