Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 25.2.-3.3.2019.

GUBITAK – PORUKA – NEPRIJATELJ – SUDIJA – OFICIR – POSETA

 

Hajmo za promenu da ove nedelje stavimo zdravstveni segment na prvo mesto. Baš iz razloga što dosta Merkurovih i Marsovih karata nose simboliku problema sa respiratornim organima, a mogu doneti i povrede, udarce, uboje, posekotine. Dakle, treba voditi računa da vas ne „preseče“ hladan vazduh jer bi grlo, bronhije i pluća mogli odreagovati prolaznim, ali dosta burnim problemima. Takođe, karta Gubitak nosi viruse i očigledno je da istima još uvek nismo u potpunosti stali na kraj. Što se povreda tiče – šta da vam kažem, vodite računa. I još nešto – ove karte u nekim slučajevima čak mogu doneti i uklještenje živca i iz tog razloga kočenje ili bolove u kičmi.

Poslovna tematika – funkcionisaćemo po principu kreni-stani. Tekuća problematika i okolnosti u kojima smo teraju nas da se pokrenemo i pokušamo da nešto promenimo, ali rezultati će biti dosta promenljivi. Napravi se dogovor, pa propadne. Ili se odloži na neodređeno vreme. Nemojte da budete iznenađeni ukoliko čujete „ne može sada, ali računaj otprilike za jedno dve nedelje, eventualno mesec dana……“ Bavljenje papirologijom i dokumentima, dozvolama, ugovorima može nam zadavati glavobolju i neophodno je da više puta proverimo sebe, a i druge pre nego što stavimo potpis ili predamo neke papire. Ukoliko po bilo kom osnovu budete odbijeni, savet je da ne odustanete već da ponovo pokrenete proceduru. Takođe, biće aktuelna sva pravno legalna pitanja. Možemo utrošiti dosta vremena raspetljavajući zapetljane situacije ili zavrzlame za koje možda nismo uopšte krivi. Finansije su skokovite – stoji da možete naplatiti nešto što vam duguju ili dočekati isplatu koja kasni, ali mislim da ćete i tu morati da se aktivirate i „podsetite“ na sebe one koji pare treba da vam daju….

A ljubav? Naša tačka sreće i bola uvek, ne samo ovih dana. Zadovoljstva je na kašičicu a čekanja, neodređenosti, neizvesnosti – koliko hoćeš. Ono što je primetno po ovim kartama jeste da su strasti trenutno vrlo jake i samo je važno na koju stranu ćemo ih usmeriti. Da li ka zadovoljstvu ili ka tenziji….Moram da napomenem za one koji smatraju da bi bilo najbolje da okončaju odnos u kojem su ili kojima će se u ovoj nedelji dogoditi neki presek – teško je da sada bilo kojoj vezi može zaista doći kraj – pa čak i ako ste u potpunosti, stopostotno odlučni vi ili druga strana. Odluke bilo koje vrste moraju doći na preispitivanje i to jako brzo. Unositi sada bilo koji vid tenzije u vezu je besmisleno, jer to neće doneti razrešenje – mnogo je bolje za vašu dušu i srce da u ovoj nedelji budete aktivniji, da unesete neke lepe promene ili nova dešavanja, aktivnosti sa osobom sa kojom ste. Da što više vremena provodite zajedno, ali u varijanti izlazaka, druženja, nekih lakih i neopterećujućih priča. Ono što vas boli ili vam smeta sada se ne može raščistiti – pa zašto se onda nervirati? Pustite vremenu da da svoj sud, jer ono to svakako hoće, pre ili kasnije. Pričajte poljupcima, jer svi drugi, ozbiljni razgovori u ovoj nedelji su potpuno nevažni! Oni koji su slobodni u ovoj će sedmici doći u kontakt sa više osoba. Da li neka od njih vredi za pravo partnerstvo ili ne, to je već neka druga tema. Ali, da vas neka od njih može pokrenuti, učiniti da se osetite bolje, živo, ispunjeni strašću – ma može! Zato sebi ne uskraćujte opuštenost, zadovoljstvo – i ne mislite o tome šta će biti sutra. Sutra ionako nije pod našom kontrolom…..

Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!!!

Ljubi vas i voli vaša Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/