Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 16.10.2024.

IZNENADNA SREĆA – ISTINA
Kako god da vam je ovaj dan počeo – spremite se za dozu naelektrisanja, užurbanosti i dinamike koja nas tek čeka. Spremite se da menjate planove i prilagođavate se novonastalim situacijama. Spremite se da ove srede budete u „rastrčanom“ fazonu.
Ovo je dan naglih odluka, iznenađenja svake sorte (biće tu i onih ekstra pozitivnih ali i onih zbog kojih ćemo ostati bez teksta), ovo je dan preokreta i pretumbavanja, dan zvan „očekuj neočekivano“.
U zavisnosti od slučaja do slučaja – ovo je dan kada smo naelektrisani i puni pozitivne energije, ali i dan kada smo na ivici živaca i samo je jedna reč, pogled ili sitnica dovoljna da nas dovede do eksplozije.
Tenzija se lako diže – pa tokom ove srede strasti bujaju, ali je isto tako lako pokačiti se očas posla sa dragim bićem i to u onom dramatičnom fazonu.
Danas u fokus stavljamo osećanja, a racio i mozak i razmišljanje idu u neki pedeseti plan. Pa zato nije savršen trenutak da donosimo važne odluke, pogotovo ako već neko vreme osećamo sputanost ili zaglavljenost a sada smo u varijanti da lomimo preko kolena, da sečemo kao sekirom.
Zdravstveno – meteoropatske reakcije, oscilacije pritiska i mogućnost da se u žurbi povredimo, migrenozne glavobolje (naročito u predelu oko očiju i slepoočnica).
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *