Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 16.01.2023.

NEPRILIKA – GUBITAK
Ovaj nam dan donosi pojačanu tvrdoglavost, isključivost i unutrašnju tenziju – pa će nas lako neke situacije i reči žacnuti, a i mi ćemo umeti da „ubodemo“ i isprovociramo sagovornika.
Danas „ne damo na sebe“ pa ćemo biti skloni da isterujemo pravdu i da se ubeđujemo sa drugima. Vrlo je moguće da naši planovi neće funkcionisati ili da će se pojavljivati prepreke koje će samo činiti da žurimo (što će nas tek nervirati).
Raspoloženje nam je promenljivo, što može dodati na zahtevnosti u svim tipovima odnosa – porodičnim, prijateljskim, poslovnim, emotivnim. Manje se usmerimo na dokazivanja sa drugima, a više svoju energiju fokusirajmo na ono što moramo obaviti od posla i obaveza jer ćemo na taj način ovu napetost trošiti i pretvoriti je u konstruktivnost.
Dan nas vraća unazad – zato je ovo dobar momenat da završavamo ono što smo propustili od obaveza, da ispravimo ako smo nešto pogrešili. U svemu što je novo naletećemo na neku prepreku, dok u svemu onom što smo ranije započeli a sada samo nastavljamo – imamo čistiju situaciju.
Emotivno – dan donosi potrebu za avanturom i jača strasti – pa hajmo na tu stranu ako je to ikako moguće! Nije dobar trenutak za objašnjavanja i raščišćavanja nekih tema i situacija u partnerskim odnosima – tenzija se lako diže i očas posla može doći do rasprave. Posebna nervoza može postojati u onim emotivnim relacijama gde duže vreme postoje problemi ili gde je prisutna ljubomora,sumnja.
Zdravstveno – pored nemira i stresa, moguće su bakteriološke i virusne upale i infekcije, kao i glavobolje i problemi sa zglobovima, kostima.
Ponedeljak – dan unutrašnjih i spoljašnjih nemira. A koji je to ponedeljak bio normalan i miran dan? Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3