Kaži mi, kaži...

Besplatna grupna energetska terapija večeras, u petak 29-og jula u 22.00 h!!!!!

Večeras imamo još jednu grupnu terapiju – da malo stresemo sa sebe pritisak, teskobe, strahove, da se očistimo od negativnosti i napunimo novom, lepom i svežom energijom – period pred nama je i dalje truckav i nestabilan, dočekajmo ga smireni, fokusirani i u dobrom raspoloženju.

Za one koji ne znaju kako terapija funkcioniše – večeras, neki minut pre 22 sata budite u opuštenom ležećem ili poluležećem položaju, pogasite telefone, televizore, prigušite ili ugasite svetlo, umirite telo i um i i dozvolite energiji da vas preplavi, očisti, odblokira, zaleči, uspava, da vas resetuje.

Ja krećem tačno u 22 sa slanjem i ceo proces će trajati u narednih 30 minuta.

U zavisnosti od toga koliko ste osetljivi i u kakvom se stanju nalazi vaše telo i duh, možete osetiti – hladne ili tople talase, žmarce, toplinu ili pritisak na određenim delovima tela, žiganja, probadanja, mučninu, osećaj da vam se diže pritisak, bolove – da, neke od ovih manifestacija mogu biti neprijatne – ali energija vam ni na koji način ne može naškoditi. Njen je cilj da zaleči, da otkloni blokade, da pomogne onoliko koliko je to moguće – kao što smo to više puta rekli – karmičke i sudbinske blokade i dešavanja ni jedna energija na ovom svetu ne može da probije niti promeni. Ali, može da vam da snagu i volju i drugačiju percepciju – da ono što možete promenite, a ono što ne možete – prihvatite.

Lajkovanjem ili komentarisanjem ove objave na instagram nalozima @do_iza_beskraja i @savicolga, kao i slanjem poruke na instagramu ili na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija – prijavljujete se za terapiju.

Do večeras! Radujem vam se!!!! <3 <3 <3