Kaži mi, kaži...

Mlad Mesec u znaku Lava 28.07.2022.- Da li si glavni glumac ili sporedni akter u predstavi sopstvenog života?

Znak Lava nas uči da volimo i cenimo sebe i svoje darove, talente, da volimo život, ljubav, uživanje, opuštanje, radost.
Tamo gde je znak Lava u tvojoj natalnoj karti, tamo gde je polje koje počinje ovim znakom – tamo je tvoje mesto da sijaš, blistaš, raduješ se, budeš kreativan. voliš, uživaš.
ako ti je podznak u Lavu – kada ćeš naučiti da istinski ceniš sebe? Kada ćeš naučiti da ti je data sudbina da TI režiraš sopstveni život i u njemu budeš glavni glumac? Kada ćeš naučiti da nije tvoje da se žrtvuješ za druge i da se zadovoljiš osrednjim poslovima, ljubavima? Kada ćeš shvatiti da je samo ono od čega goriš i blistaš – za tebe?
ako ti je drugo polje u Lavu – kada ćeš naučiti da novac postoji da bi se trošio? Ne da bi se grčevito stiskao u slamarici, jer što ga više stežeš – manje ga ima. Kada ćeš naučiti da za tebe nisu poslovi na kojima si nevidljiv, ponizan, slabo plaćen? Kada ćeš naučiti da su tvoje ideje za posao i zaradu odlične i da trebaš težiti ka njima?
ako ti je treće polje u Lavu – kada ćeš naučiti da ti moraš voditi druge? Kada ćeš naučiti da je tvoja reč tvoje oružje? Da je tvoja misao tvoja vodilja? Da ono što zamisliš uvek možeš ostvariti? Da je znanje koje skupljaš i informacije koje imaš – vredno? Kada ćeš naučiti da nema toga što ne možeš stvoriti svojim rukama?
– ako ti je četvrto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da je tvoja porodica ono što ti daje polet i elan? Kada ćeš naučiti da preuzmeš odgovornost da ih vodiš i usmeravaš? Kada ćeš naučiti da su tvoja tradicija, tvoji koreni – duboki i snažni i da trebaš nastaviti putem koji su još tvoji preci zacrtali?  Kada ćeš naučiti da je sve ono što stvoriš trajno i vredno?
ako ti je peto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da život jeste lep? Da trebaš da ga živiš punim plućima i uživaš u njemu? Da trebaš da voliš i da se raduješ kao dete? Da će tvoje dete biti svetlost tvog života? Da svoje talente ne trebaš skrivati, već ih pokazati svima? Kada ćeš naučiti da sve možeš dobiti na lakši način jer tvoje korake sreća prati?
ako ti je šesto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da ti je sudbina dala odgovornost prema drugima? Da trebaš da lečiš? Da će tvoje znanje i umeće spasiti mnoge ili im pomoći? Da u svom okruženju trebaš da budeš vođa koji vodi pravim putem? Da ono što ti činiš ne može učiniti niko drugi? Da si najbolji u onome što radiš i čime se baviš?
ako ti je sedmo polje u Lavu – kada ćeš naučiti da si stvoren da te vole i poštuju – bilo da su ti poslovni ili emotivni partneri, čak i neprijatelji? Kada ćeš naučiti da drugi treba da grabe za tobom, ne ti za njima?  Da je svako tvoje udruživanje ovenčano uspehom? Da su oni za koje ćeš se vezati tvoj razlog za radost?
ako ti je osmo polje u Lavu – kada ćeš naučiti da je transformacija ključ? Da se svaki gubitak može pretvoriti u dobitak, svaka nesreća u sreću? Kada ćeš naučiti da si kao Feniks – da se uvek podižeš iz pepela i postaješ jači i sjajniji nego što si bio? Da će sve ono što želiš jednom postati tvoje? Pa čak i ako je sada tuđe.
ako ti je deveto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da tvoj um i tvoje telo ne trebaju da miruju? Jer ti si istraživač i putnik i ti si onaj koji skuplja znanje. Kada ćeš naučiti da sve što je daleko – tvoje je mesto radovanja, slobode duše i uspeha? Kada ćeš naučiti da si duhom snažan i da trebaš voditi i učiti druge? Da je tvoja sudbina da odeš u daljine?
ako ti je deseto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da je samo vrh tvoja pozicija? Da čime god da se baviš i šta god da radiš – moraš biti prvi i najbolji? Kada ćeš naučiti da tvoji životni ciljevi JESU ostvarivi i da trebaš težiti i grabiti ka njima? Kada ćeš konačno shvatiti da jeste tvoja sudbina da budeš iznad svih i da te čekaju časti i uspesi?
ako ti je jedanaesto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da si ti podrška, pomagač i savetodavac onima koje voliš? I da su oni to istovremeno tebi – da ćete zajedno rasti, podržavajući se? Kada ćeš naučiti da darove koje dobijaš ceniš i koristiš do maksimuma, jer ti je život dao više sreće nego drugima? Da ne trebaš biti skroman?
ako ti je dvanesto polje u Lavu – kada ćeš naučiti da je tvom telu i duhu povremeno potrebno da se povučeš, umiriš, resetuješ? Kada ćeš naučiti da su tvoje dubine neizmerne i da ih ne može i ne ume shvatiti svako? Kada ćeš naučiti da je život tajna, a da si ti gospodar tih tajni? Kada ćeš naučiti da je tvoj cilj da upoznaš i otkriješ pravog sebe?
….mlad Mesec u Lavu – novi početak, za svakog od vas tamo gde vam se znak Lava nalazi. Tamo gde je Lav – tamo morate otkriti ljubav i sjaj, tamo trebate zablistati i otpočeti novu fazu. I neće realizacija te faze biti lagana, jer ni mlad Mesec nije u laganim aspektima na nebu. Ali jeste vreme da budimo radosti i da sa optimizmom krenemo novim putem koji se otvara pred nama. Jeste vreme da naučimo….
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3