Kaži mi, kaži...

Dan posle punog Meseca u Jarcu <3 <3 <3

Juče beše pun Mesec u aspektu sa retrogradnim Jupiterom, juče beše Venera u opoziciji sa retrogradnim Plutonom – prošlost i sećanja su iz sve snage navalila na nas…..i preživeli smo ih 🙂

Ako ste juče dozvolili sebi da „izlijete“ ono što osećate, koliko god to bilo bolno – danas se osećate bolje, pročišćenije. Danas ste spremni na novi korak – da, eho sećanja još uvek odzvanja u glavi, ali kako vreme bude prolazilo – biće sve tiši i tiši. A tamo negde posle 10-og jula shvatićete da prošlost više ne može da vas dotakne, da ste se sa njom pomirili i da ona polako odlazi baš tamo gde joj je i mesto – u ništavilo.

Ako ste juče stisli srce i dušu kao petoparac u džepu i progutali ono što osećate, ako ste izbegli da se suočite sa sobom – prošlost nad vama na žalost još uvek ima snagu i moć i pratiće vas u stopu. Koliko dugo i na koji način – to već ne znam i to je u potpunosti individualno.

Zašto vam ovo nisam napisala juče kao savet, nego pišem tek danas? Pa zato što je vaša duša sama morala da izabere put. Saveti drugih ljudi u ovakvim momentima nisu dobri, jer nas skreću sa staze koje je naša duša izabrala još pre nego što je došla na ovaj svet.

A danas? Pa, danas idemo dalje. Korak po korak.

Budite dobro, bolje, najbolje!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3