Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 23.06.2021.

VENČANJE – SREĆA
Energetski – ovo nije ni malo loš dan. Tu je sve što nam je potrebno – stabilnost, solidno raspoloženje, šanse za uživanje, opuštenciju i kao višnjica na vrh torte – zrnce sreće.
Ova nam sreda nudi da skrenemo fokus sa problema i loših stvari i damo sebi priliku da uživamo. Prisutan je osećaj motiva i svrhe – pa se sve to lepo može upotrebiti u svakom životnom segmentu. Poslovno – eto nama šanse da prevaziđemo problem, da se postavimo kako treba u situacijama koje su nam bitne, da nas potrefi fina informacija ili dešavanje, da se zaradi. Pa čak i da ne bude ništa od navedenog, prilika je da se provede jedan miran poslovni dan i da raspoloženje u okruženju bude korektno.
Emotivno – ako imate partnera, dan je skroz ok. Čak i ako bude nekog nesporazuma ili trzavice – to je kratkotrajno i da se prevazići. Dan je dobar da izađete, uživate, družite se, pa i da vas neki fin talas strasti podseti na vatrice koje su nekada gorele između vas. Ukoliko ste sami – ova sreda jeste dobra za flertovanje, za slatka „čačkanja“ sa suprotnim polom. Ili pak da se posvetite sebi, da sebe malo tetošite i razmazite.
Dan na prvi pogled deluje kao opušten….i sigurno je da će ta spoljašnjost biti sjajna i vesela, u jarkim bojama. No. Ima u ovoj sredi i to „no…“ Jer, ne treba zaboraviti karmičku konotaciju karte Venčanje i statičnost karte Sreća. A to može doneti – smejem se i uživam ali unutra me pritiska i žulja. Uporno skrećem pažnju sebi i drugima kako sam fenomenalno a to što me muči prećutkujem i ne pokazujem. Čekam, dugo čekam na nešto i pitam se da li ću ikada dočekati. Osećam da se pokreće sve ono što mi je manje bitno, a ono što mi je najvažnije – stoji. I tako dalje i tako dalje….
Dakle. Ovaj dan iskoristite da ono što vam dolazi i ono što vas „diže“ prihvatite i u tome uživate. A ono što stoji neizrečeno, potisnuto, jedva čekano a nedočekano, to što stoji kao oblačak u sred vedrog i plavog neba (a nebitno je za koji se segment vezuje) – pokušajte da danas ne pridajete tome veliku pažnju. Pravite se da ne primećujete taj oblak, vec se fokusirajte na sunce.
Budite dobro, srecno!! 🌞🌞🌞
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3