Kaži mi, kaži...

ENERGETSKA TERAPIJA U TRAJANJU OD MESEC DANA

Pred nama je treća energetska terapija u trajanju od mesec dana koja će početi u sredu, 2-og marta u 22.00 i trajati zaključno sa subotom, 2-og aprila. Znači – svako veče u 22 u navedenom periodu imaćete tretman u trajanju od 30 minuta.
Postavila sam vam neke od utisaka sa jedne i sa druge terapije – čisto da vidite kakav je to uticaj imalo na učesnike u prethodnim terapijama.
Cena i dalje ostaje simbolična – 1000 dinara ili 10 evra (ako je inostranstvo u pitanju) za kompletnu jednomesečnu terapiju. Napomena – to što ćete lajkovati ovu objavu ne znači da ste se za terapiju prijavili
Oni koji su zainteresovani, prijavu vrše dinarskom  uplatom na Olga Savic, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56 ili deviznom Western unionom ili Moneygramom na Olga Savic, Beograd, Srbija.
Nakon uplate, molim vas da mi pošaljete poruku na viber +381 61 6761594.
Vreme u kojem živimo je takvo kakvo je. Okolnosti ne možemo promeniti, ali možemo raditi na sebi i pokušati da sebi donesemo mir, čistu glavu, spokoj, elan i energiju da se na pravi način suočimo sa onim što je pred nama.
Radujem se i šaljem vam veliki energetsko – energični zagrljaj 😀 😀 😀 !!!!