Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 25.11.2022.

PISMO – LOPOV

I opet imamo uticaj različitih energija u jednom danu.

Karta Pismo će doneti optimizam, polet, pokret, daće priliku da krenemo u rešavanja nekih situacija, otvoriće vrata komunikaciji, daće nam šansu da počnemo da ostvarujemo neke svoje planove, ideje, želje. Poguraće nas na akciju, daće nam dogovore o poslu, planiranje putovanja, rešavanja papiroloških, sudskih i administrativnih pitanja. Doneće dašak pozitivnosti u odnose pa će se danas moći na lepši način reći, postupiti, popraviti. Daće šansu da popričamo, vezano za poslovnu, emotivnu, porodičnu, prijateljsku sferu – i možda popravimo, rešimo, ispravimo – ako se nešto pokvarilo ili prekinulo, ako je došlo do nekog komunikacijskog problema.

S druge strane – karta Lopov će nas umotati u neizvesnosti, brige, raštrkaće nam misli pa ćemo grešiti i imati problem da se fokusiramo, doneće nesporazume, krašće nam energiju pa ćemo samo šljonuti u nekom trenutku. Ukazaće da smo možda okruženi osobama koje nisu iskrene prema nama i koje nešto kriju od nas – bilo da je to prijatelj, saradnik, emotivni partner….Upozoriće nas da ono što nam je od vrednosti čuvamo – novac, papire, ljude itd – jer neko to pokušava da nam „ukrade“.

Generalno gledano, dan može doneti promenljiva raspoloženja. U komunikaciji sa drugima treba ne samo slušati, već i gledati, a pogotovo pustiti intuiciju da odradi svoje. Jer, nešto što na prvi pogled izgleda kao iskreno, dobro, kvalitetno, pravilno – možda i nije baš takvo. Moraćemo da naučimo da prepoznamo kome dajemo poverenje i u koga verujemo. Dan je kao stvoren za tajne i prikrivanja.

Zdravstveno – osetljivost respiratornog sistema, kao i podložnost na sve vrste bakterija, virusa, infekcija, upala. Zglobovi, ruke, noge – takođe osetljivi, a moguće su i povrede. U saobraćaju – oprez!

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3