Kaži mi, kaži...

JEDNO LEPO OBAVEŠTENJE

Danas je dva meseca kako se družimo na grupnim energetskim terapijama. Neki od vas su „stalni gosti“, neki su to onda kada im tempo života i obaveze to dozvole….

Sa moje strane je ka vama, pored energije – išla i ogromna želja da vam ovi tretmani pomognu, olakšaju, daju elan.

Već dugo primećujemo i vi i ja kako brzo i stresno živimo, kako ta brzina samo dodaje gas i u tom speed-u nam se negde usput gubi elan, polet, volja, snaga nam je na izmaku, energija na zalihama….

Kako su pred nama i na dalje turbulentni dani, nedelje, meseci…rešila sam da vam sve to olakšam onoliko koliko je u mojoj moći, te iz te želje nastade i ovo obaveštenje.

Poziv za sve one koji su probali moju energetsku terapiju, bilo na grupnom bilo na individualnom nivou i koji smatraju da im je ona potrebna na dnevnoj bazi – da se prijave. Jer, 4-og oktobra počinjem sa radom grupnih isceljujućih energetskih seansi koje će se raditi svakog dana u isto vreme (22.00 h) sve do 4-og novembra. Sve ukupno to je 32 terapije, ali pošto ćemo 15-og i 29-og novembra imati redovne grupne energetske seanse koje idu na svake dve nedelje, njih oduzimam od ukupnog broja – tako da dobijate 30 terapija.

Svesna sam da nije svako u mogućnosti da uplati individualne terapije, pa je ovo moj pokušaj da vam izađem u susret. Cena za ovih 30 terapija koje će svakoga dana ići u isto vreme je 1000 dinara za plaćanja iz Srbije i 10 evra za plaćanja iz inostranstva. Za Srbiju se uplata vrši na Olga Savić, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56 a za inostranstvo Westernom, Riom, Moneygramom ili medjunarodnom uputnicom na Olga Savić, Beograd, Srbija.

Ovo možete shvatiti kao članarinu na mesečnom nivou.

Svi oni koji do 4-og oktobra izvrše uplatu i time se prijave za ovaj vid terapija, energetski će se družiti sa mnom od tog dana pa do 4-og novembra. Svakog dana, u isto vreme na kom god delu planete se nalazili – energija će stići do vas. Čak i ako tog trenutka niste u krevetu, sami i opušteni – svakako ćete osetiti njene benefite.

Da ponovimo – uplatom od 1000 dinara ili 10 evra – dobijate 30 terapija koje će se sprovoditi svakodnevno u periodu od 4-og oktobra do 4-og novembra u isto vreme – 22.00 h.

Besplatne energetske grupne terapije će se i dalje odvijati redovno, na svake dve nedelje – prva nam je sada u petak 1-og oktobra i obaveštenje o njoj ću postaviti u narednih par dana.

Ukoliko su potrebna dodatna objašnjenja i detalji – pitajte

Radujem vam se, ljubim vas i pozdravljam <3 <3 <3