Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 28.09.2021.

PORUKA – UDOVAC
Poruka predstavlja kretanje, komunikaciju, dokumentaciju. Udovac predstavlja ono što je staro, što dugo traje ili ono što je blokirano, zatvoreno. U ovom kontekstu – danas će funkcionisati i ići kako treba sve ono što treba da se dovrši, sve ono što ste započeli a niste do kraja odradili, danas će lepo funkcionisati sve ono što treba da se obnovi ili nastavi. Pa se tako možemo baviti starim dogovorima, starim poznanstvima i poznanicima, bivšim partnerima, starim pričama i pitanjima koja ponovo izlaze na dnevni red. Takođe, možemo naleteti na nekog koga poznajemo a nismo ga dugo videli ili se možemo odlučiti i poslati poruku osobi sa kojom nemamo kontakt već neko vreme. Ili će pak tako nešto stići do nas.
Dakle – staro, na starim temeljima i osnovama, ono što je zaboravljeno ili izgubljeno – „radiće“ danas.
E, sve ono što je novo – verovatno je da će naleteti na jednu ili na više prepreka. Pa će tako novi dogovori i novi kontakti „bagovati“. Postojaće takođe problem sa našim razmišljanjem – zaboravićemo, smetnućemo sa uma, nećemo u trenutku moći da se setimo ili da pronađemo pravu reč. Stvari nam mogu ispadati iz ruku, možemo se saplitati – i noge će se saplitati, ali će se saplitati i jezik i mozak. Saobraćaj baš i neće biti funkcionalan danas, pa ako negde morate da idete – krenite ranije, pogotovo ako imate važan dogovor ili sastanak. Isto tako – oprez u saobraćaju i kretanju svake vrste je danas neophodan!
A raspoloženje? Pa…..tu i tamo. Prvi deo dana će još i doneti neku živost i energiju, ali kako pređemo u drugi deo dana mogu nas „poklopiti“ neraspoloženja, sećanja, nezadovoljstvo, statičnost.
Šta da vam kažem? Još jedan u nizu dana u kojem za malo ostvarenja mora biti mnogo truda, u kojem imamo male džepove pozitivne energije, ali u kojem ipak preovlađuje neki čudan osećaj neispunjenosti…
Potrudite se da budete dobro. Srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3