Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 01.10.2020.

VESELJE – IZNENADNA SREĆA
Na nebu pun Mesec u znaku Ovna – a u kartama mnogo dešavanja, uživanja ali i nervoze i stresa. Živčići će nam danas biti čas prijatno naelektrisani i stimulisani, donoseći nam potrebu da se krećemo, radujemo, da imamo inicijativu, da se nešto dešava!……a čas će biti zategnuti do ivice pucanja, lako ćemo odreagovati, lako „eksplodirati“, lako se naljutiti.

Ovaj nas dan šalta sa raspoloženjima, voza nam osećanja jednim ludim rolerkosterom, iznenađuje nas i donosi da mi iznenađujemo i sebe i druge.

Da, ok je momenat da se pokrenete da biste uradili nešto što vam je bitno, ali računajte da pozitivna energija i inicijativa koja vas nosi možda neće uspeti da učini da sve prođe baš glatko. Itekako može biti saplitanja, prepreka, trzavica sitnih i onih krupnijih.

Sve relacije danas, i one prijateljske, poslovne, emotivne, porodične – igraju na tankoj granici između pozitivnog ludila i nervoze. Očas posla se osmeh pretvori u mrgođenje, ali i obrnuto isto deluje!

Bilo bi dobro da se danas malo kulira i uživa, da se punite pozitivnom energijom, da se izbegavaju te neke neurotične situacije. Danas smo aktivni i brzi – ali hajde da budemo brzi na osmehu i lepoj reči…..a da brzinu u nervozi i raspravi zaboravimo…..

Budite dobro, mazite i pazite svoje nerve danas – trebaće vam još!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3