Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 30.09.2020.

VERNOST – NADA

Septembar pravi svoj poslednji korak. Najčudniji mesec u ovoj godini jer je u sebi sastavio sve – i karmička i sudbinska dešavanja, najveću lakoću  kao i najveću težinu, doneo je malo rešenja ali je zato postavio milion i jedno pitanje.

Na ta pitanja odgovore ćemo graditi tokom ostatka ove divotne nam 2020-e. Utro nam je trase kojima ćemo na dalje ići i da, one jesu posute trnjem.

Kao nadoknadu za sve ono što nam je ovaj mesec učinio, dobili smo ovaj dan. Dan kada i pored svega što se dešava oko nas, i pored svih teskoba i tegoba i pored svih pitanja i saplitanja i pored ludila koje nam je kopalo po mozgu i po duši – osećamo neki čudni mir. Neko će do tog mira doći lako i kako je oči otvorio, nekome će se u glavi i srcu sve posložiti kasnije tokom dana.

Dan za odmor duši. Dobar dan. Za neke – „medju javom i medj snom“ dan. Za neke – dan za ušuškavanje u ćebence, u zagrljaj voljene osobe, u misli koje lete lepo i lako zaobilazeći bolne teme i dileme. Za neke – dan za bekstvo od tame kroz društvo prijatelja, kroz kontakt sa voljenima, kroz dobru knjigu, muziku, film. Za neke – dan kada posebno jako i duboko osećaju konekcije koje vreme nije prekinulo niti ugasilo. Za neke – dan za sećanja, prožeta blagom, blagom tugom i setom ali koja ipak na kraju donesu osmeh. Za neke – dan prejake intuicije koja šapuće u glavi i stomaku. Za neke – dan za duhovne spoznaje, za meditacije koje oslobađaju pritiska na plućima, za osećaj lakoće i ispunjenosti.

Sreda. Dan kada su duh i duša snažni. Dan kada osećamo i znamo, sve.

Budite dobro. Neka ovaj dan vašoj duši donese mir i spokoj. Srećni bili <3 <3 <3

 

Voli vas vasa sanjiva Venera sa papilotnom <3 <3 <3