Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 02.09.2021.

 

POSETA – LOPOV
Kad samo pomislim da sam se zaista pitala da li će ovog dana jedna od izvučenih karata biti Lopov? Danas inače na nebu Mars gradi tačan aspekt opozicije sa Neptunom – u zadnjih par storija ste videli da konstantno ponavljam – mutno, čudno, tajanstveno, prikriveno, oscilacije, tripovi, prevare i tako dalje…..a efekti ovog aspekta pratiće nas i u narednim danima tako da lepo zamoljavam one koji odgovaraju na moje priče u varijanti „Aman! Ima li neki normalan dan?“ da se strpe još malo 😀
Poseta je ok, prilično neutralna karta – ona se okreće kako vetar duva i njena energija zavisi od karata koje je okružuju. Danas ju je spopao Lopov, pa će neka negativna simbolika biti više izražena od pozitivne. Ali hajd da krenemo sa pozitivnom, što se kaže – hajd da počnemo kako treba, a to što ćemo posle zabrljekati – pa….šta da se radi….
Pozitivno – jaka intuicija koju možemo upotrebiti u dnevnim aktivnostima, dogovorima. Odličan dan za kreativce, umetničke duše, one koji se bave zanimanjima koja se vezuju za reklamiranje, modnu industriju, šminkeraj, prodaju lekova (i alkohola, cigara…..itd). Dobro za „izgubiti se“ u čitanju, pisanju, meditaciji, šetnji pored vode. Dobro za otkriti informacije koje su bile sakrivene od vas a koje vam dolaze s neba pa u rebra, čudnim spletom okolnosti. Dobro za otkriti da vas neko mulja ili vam nešto lažucka. Danas smo izraženo energetski osetljivi pa ćemo osetiti da neko koga volimo ima problem ili misli na nas.
Loše – naravno, preosetljivost. Jako, jako velike oscilacije raspoloženja – neke od tih oscilacija mogu imati pravi uzrok, ali tokom dana možete doći i u onu situaciju da se u jednom momentu smejete a u drugom ste neizmerno tužni a da vam nije jasno zbog čega. Naravno – prevare i tripovi svake vrste i sorte. U dogovorima se savetuje veliki, veliki oprez jer je danas aktuelno prodavanje magle. Tajna domunđavanja, tajne veze, tajni susreti, ljubavne prevare i muljanja. Trovanja – informacijama, hranom, lekovima, cigaretama, alkoholom, lošim i toksičnim kontaktima i osobama. Krađa vremena – malo ćete se zamisliti i shvatiti da ste u toj zamišljenoj fazi proveli dva sata. Kašnjenja, odlaganja, problemi u saobraćaju. Kontakti sa osobama koje vam kradu vreme i energiju.Problemi sa strujom, vodom, gasom. Lažna obećanja.
E, sad bih stala. Jasno vam je da ni ovaj dan neće biti baš spektakularan. Mogu samo da vam savetujem i predložim da što više vremena tokom ovog četvrtka provedete u opuštanju i miru. Da tražite svoj spokoj i da ne dozvolite da vam ga drugi kvare.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3