Kaži mi, kaži...

PODSETNIK ZA VEČERAŠNJU GRUPNU ENERGETSKU TERAPIJU!!!

Dakle, u 22.00 h budite opušteni, ako je ikako moguće u ležećem položaju (na leđima) sa tankim jastukom pod glavom ili još bolje bez njega. Isključite telefon da vas niko ne uznemirava i sačekajte mene – ja u 22.01 počinjem da šaljem energiju ka svima onima koji su se prijavili – bilo lajkom, bilo komentarom, bilo porukom.
Slanje energije traje 30 minuta.Niti ja mogu, a ne možete ni vi da utičete gde i na koji način će energija ‚‚raditi‚‚ kod vas. Nekoga će samo opustiti, nekoga će „očistiti“ od raznih vrsta i sorta zatrovanosti, nekoga će energetski napuniti, nekome će „raditi“ na bolnim ili bolesnim mestima – bilo da je u pitanju telo ili psiha. Nekome će delovati na čakre,nekome na auru, nekome na telo, nekome na raspoloženje.
Ono što je važno jeste da vam ni na koji način ne može i neće nauditi – čak i ako budete imali snažnije manifestacije tokom terapije ili nakon nje – mučninu, bolove, nervozu, viši pritisak, povraćanje, dijareju. U danu nakon terapije uzimajte više tečnosti i pokušajte da se više odmarate.
Od vas očekujem da mi nakon terapije napisete svoje utiske.
UKOLIKO OVO PRVI PUT ČITATE NA SAJTU VENERA SA PAPILOTNOM – PRIJAVITI SE MOŽETE NA MOM INSTAGRAM NALOGU @do_iza_beskraja  kao i u grupi na fejsu „Do iza beskraja – izvorna bioenergija„
Do veceras! Radujem vam se <3 <3 <3