Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 07.07.2022.

LJUBAV – KUĆA
Ova kombinacija karata je dobra za one koji eto baš danas ili upoznaju osobu koja će ih „instant“ privući ili ulaze u emotivnu priču. Jer, karte obećavaju trajnost odnosa koji su započeti – doduše, govore i o tome da ti odnosi nisu „za zezanje“, da su od velikog značaja za nas i da će vredeti truda, koliko god povremeno budu skopčani sa otežanjima ili čekanjima. Prosto rečeno – svi odnosi započeti ovog četvrtka imaće nešto sporiji, ali stabilan tok i vodiće ka vrlo ozbiljnim temama za nas.
Ukoliko tog nekog novog nema ni na vidiku – onda će ovaj dan obeležiti talasi emocija koji se vraćaju ka prošlosti. Može tu biti malo tuge, ali će više biti sete i osećaja nedorečenosti, zakočenosti u nekim osećanjima koje kao da ne možemo u potpunosti da izbacimo iz organizma a ne možemo ni da nastavimo dalje.
U postojećim emotivnim relacijama – onako. Kao ok je, ali nešto fali. Ili pak ima promenljivosti – zadovoljstvo i nezadovoljstvo se smenjuju.
Poslovno, ovo je miran dan, bez nekih spektakularnih dešavanja. Sve ide nekim svojim tokom, jedino što će nas obaveze brzo umarati i što nećemo biti baš ekstatični da ih obavljamo i trudimo se.
Ovaj dan skreće pažnju na porodične odnose i članove porodice. Može se provlačiti određeno nezadovoljstvo ili briga za one koji su nam najbliži, naročito oko dece. Takođe, briga oko kućnih ljubimaca.
Zdravstveno – dan umora, problema sa alergijama, sa težinom na plućima, dan kada nas mogu žigati stare povrede, ali i kada možemo imati određene tegobe sa kostima, zglobovima, glavom.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3