Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS, U PONEDELJAK 04-OG JULA U 22.00 H

Takvi su dani, meseci, godine – svima nam je potrebno opuštanje, resetovanje, svima nam je potrebno da povratimo makar deo energije koju iz nas izvlače dešavanja, ljudi, brige, vreme.
Zato ćemo večeras imati još jednu grupnu energetsku terapiju – da pokušamo da olakšamo sebi, da se smirimo i da sa više pozitivne energije funkcionišemo na dalje.
Neki minut pre 22 sata budite u opuštenom, ležećem ili poluležećem položaju, prigušite ili ugasite svetla, isključite izvore buke i sačekajte mene.
Slanje energije kreće tačno u 22.00 h i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Prepustite se.
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke – to mozete uciniti na instagram profilima @do_iza_beskraja i @savicolga, kao i na stranici Olga SAvic, Astro studio Venera sa papilotnom ili trazenjem prijema u fb grupu Do iza beskraja – izvorna bioenergija. Ne budite lenji – ukoliko znate osobu kojoj bi prijala ova terapija, preporučite joj da se uključi.
Posle terapije ili tokom sutrašnjeg dana podelite svoje iskustvo sa mnom i pošaljite mi poruku.
Radujem se našem večerašnjem druženju i „energizovanju“ 😀 <3 <3 <3