Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 08.09.2022.

PORUKA – IZNENADNA SREĆA

Još jedan u nizu ne baš jednostavnih dana. Promenljive i nestabilne situacije i ljudi su oko nas, a ni mi se ne osećamo baš izbalansirano, normalno, uklavireno.

Dan donosi pojačane meteoropatske tegobe, probleme sa cirkulacijom i krvnim pritiskom, alergije – ali i potencijalne povrede u žurbi ili spletom okolnosti – naročito su osetljive noge i ruke, ali i glava. U saobraćaju je potreban pojačan oprez, a moguće su i situacije da vas vaše vozilo „izda“ u najgorem mogućem trenutku ili da se verbalno (nadam se ne i fizički) pokačite sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

Emotivno – ako se volimo, malo ćemo nervirati jedno drugo ali ćemo to i umeti da okrenemo na šalu ili da zajedno odcunjamo negde i opustimo se. Ako se ne volimo baš nešto naročito ili smo jedno drugom odavno kao kamen oko vrata – e, onda ćemo mnogo nervirati jedno drugo, tenzija će se gomilati da bi eventualno danas ili u nekim narednim danima (ne zaboravimo – uskoro nam je pun Mesec) došlo do eskalacije i bum-tras varijante. Pa koji odnos pretekne, pretekao je.

Oni koji soliraju danas mogu da se druže, da se čačkaju preko društvenih mreža – može da se naleti na nešto što na prvi pogled deluje obećavajuće…..a da li jeste zaista – pa….hajd da ne kvarimo….

Vezano za posao i finansije – pomoć od strane prijatelja ili kolege, saradnika – danas može biti značajna. Neko vas može podržati, usmeriti, dati vam pravi savet. Generalno – ma bre mnogo je stresa, mnogo mentalne napetosti, mnogo varnica, mnogo promena planova u poslednjem trenutku i mnooooooogo problema sa tehnikom, računarima, štampačima, telefonima itd itd….

Dan zvan – rolerkoster dešavanja i osećanja. Pa, hajde da se spremimo za vožnju i krenemo……Srećnooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3