Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 06.09.2022.

BOLEST – POSETA

Hajmo prvo na malo upozorenja po pitanjima zdravlja – što se fizičkog dela tiče, ove karte hoće da potenciraju na osetljivosti respiratornog sistema, dakle – prehlade, virusi, bakterije, alergije su aktuelni. Takođe, sve vrste povreda, naročito ruku i nogu, kao i padovi. U mentalnom delu – neraspoloženje, pojačana brižnost, upadanje u neka mutna ili čak poludepresivna stanja.

Emotivno – nezadovoljstvo komunikacijom sa partnerom. Ukoliko vam je namera da danas pokrenete teme i dileme koji su vam bitni – pripremite se na moguće nerazumevanje i dug put do cilja (ako se uopšte i stigne do njega). Ukoliko ste solo – okupiranost prošlošću, razmišljanje o bivšem partneru, potreba da se ostvari kontakt ili susret. Takođe, ako postoje simpatije prema nekom – želja da se situacija pokrene što pre u pravcu odnosa, realizacije. Ono što je interesantno jeste da ovaj dan može da donese kratke, ali vrlo intenzivne kontakte u strasti, ljubav u prolazu, avanturu, ludilo mozga. Moguće je i da se „igrom slučaja“ naleti baš na one koje bismo najviše želeli (ili najviše NE BISMO želeli) da vidimo.

Poslovno – dan za presipanje iz šupljeg u prazno i nervozu zbog toga. Ostvariti pravi dogovor je maltene nemoguća misija, jer se non stop upliće nešto što koči, vraća na početak ili stvara prepreke. Smorenost trenutnim stanjem jer je obaveza puno, a elana, volje i vremena malo. Problemi sa tehnikom, u saobraćaju i sa internet konekcijama. Mentalno smo preforsirani.

I telu i mozgu je danas potrebno više odmora, kao i opuštenost u komunikaciji sa onima kojima možemo da otvorimo dušu.

Budite vi meni dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3