Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 08.10.2020.

NEISKRENOST – ISTINA

Ne samo ovog dana, već u dužem narednom periodu – do početka decembra ove godine, reka života izbacivaće mulj na površinu. Ceo proces je otpočeo ulaskom Merkura u znak Škorpije, gde će ova planeta imati svoj retrogradni hod, opozitni aspekt sa Uranom (pa će istina isplivavati iznenada, kroz bljeskove intuicije, u trenutku spoznaje kada se sve kockice poklope) i sekstilni aspekt sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom – sve ono što nam je dugo vremena bilo pred očima a nismo videli ili nismo želeli da vidimo….

Intuicija u nama radi žestoko, tera nas da se pitamo, da sumnjamo, da istražujemo, navodi nas da prodremo u suštinu i da se suočimo i sa neprijatnim situacijama i neprijatnim istinama, tera nas da skinemo veo sa očiju i progledamo. Otkriće se šta je istina a šta laž, suočićemo se da, sa nekim dubokim razočarenjima i tugama – ali zaista je tako – istina oslobađa i ka njoj treba težiti, uvek.

Kao što sam to naglasila više puta – velika sudbinsko karmička metla čisti i ovaj proces je nemoguće zaustaviti i pobeći od njega. A danas – čudno krkljanje u stomaku i duši. Možda osećaj da stvari jednostavno nisu u redu, nisu na svom mestu. Povremena mučnina i glavobolja koje da, jesu jednim delom posledica vremenskih prilika, ali su mnogo više posledica toga što osećamo da nismo u ravnoteži, što osećamo da nešto smeta, što sumnjamo i što vrtimo more pitanja u glavi.

Danas nije dan za rešavanje, ovo je samo još jedan dan u nizu koji donosi po koji uvid, delić slagalice. Složite ga na mesto i sačekajte da dođe sledeći. A doći će. Danas, sutra, za par nedelja. Nije vreme da se objašnjavate i raspravljate sa drugima, nije vreme da im „otvarate oči“ i nije vreme da tražite da vam se kaže istina.

U ovim danima se čuvajte lažnih osmeha, lažnih ljudi, prevrtljivaca, muljatora, manipulatora, onih koji bi da vas iskoriste i prevedu žedne preko vode. A tu su.

U ovim danima ne verujte sopstvenim očima, verujte onom glasu što dolazi iz vas, verujte signalima za uzbunu i uznemirenom stomaku. U ovim danima gledajte očima intuicije.

U ovim danima pratite znakove pored puta koje vam neka viša sila ili možda baš vaše unutrašnje JA šalje.

U ovim danima najpre – budite dobro. Osluškujte, pratite, osećajte. Pustite da se mozaik složi u vama i oko vas. I odvede vas pravim putem. Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3