Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 09.07.2020.

NESREĆA – IZNENADNA SREĆA

Neka najprostija, najosnovnija simbolika ove dve karte bi bila – nesklad, disbalans, oscilacija, preokret, nemir, nestabilnost. U čemu? Pa u čemu god hoćete. Različiti smo i ove karte samo govore o energijama koje su  oko nas i u nama. Kod nekog će nemiri na sto strana, kod nekog samo na jednu. Neko će se nervirati za sve pare, a nekome će uzburkanost baš prijati  – neće ga držati mesto i na sve strane će stići – sve u poslednjem trenutku, ali ipak uspešno.

Ovaj dan nam jednostavno ne dozvoljava da se na duže povučemo u neku svoju oazu mira ili da se zatvorimo u ljušturu. Čačka nas non stop. Tera nas da budemo aktivni, da ne stojimo. Nešto mora da „radi“ punom parom – ili telo ili misli!

Čak i ako budemo uspeli da se u nekom momentu sakrijemo, distanciramo od svega – dogodiće se sitnica ili krupnica koja će da nas probudi, aktivira a neke i iznervira.

Verovali ili ne, ovoliku energiju koja ovog dana prosto kulja u nama možemo iskoristiti – i to na najbolji način. I pored toga što će situacija morati da talasa ipak je dobar trenutak za dogovore. Neće se do istih doći lako, ali sa ovolikom energijom – sve je moguće! Karta Nesreća donosi čistu razaračku energiju, a karta Iznenadna sreća daje dodatni momenat impulsa. Kada to pogledamo zbirno reklo bi se da ćemo danas sami sebe ali i sve one oko nas u vazduh dići! No, naš je izbor da li ćemo izabrati da budemo destruktivni ili konstruktivni, a danas možemo i jedno i drugo.

Ne treba zaboraviti da nam ove karte pokazuju da imamo dovoljno snage u sebi da uradimo i ono za šta smo smatrali da je nemoguće. Da preokrenemo situacije koje su nam bitne. Da ovaj talas koji nas nosi iskoristimo maksimalno pozitivno za svoje ciljeve.

U partnerstvima bilo koje vrste danas može doći do naglih promena i preokreta. Neka vas srce i snaga koju imate usmere na pravi put. Ukoliko baš danas započinjete nešto – bilo da je to posao, emotivna priča, poznanstvo, dogovor – pokrećete nešto što će biti ludo i brzo!

Šta da vam kažem – i sami vidite kolika su ludila oko nas. Ne dozvolite da vas preplave, da od vas naprave tempiranu bombu. Nemojte igrati tuđe igre, igrajte svoju.

Zdravstveno – čuvajte se sunca, alergija, posekotina, opekotina, povreda, oni koji imaju probleme sa pritiskom – neka danas budu više obazrivi nego inače.

Budite dobro. Unutar sebe mirni u srcu oluje. Srećno!!!

Voli vaš vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3