Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 07.07.2020.

IZNENADNA SREĆA – NEŠTO NOVCA

Dan bez plana. Ukoliko i imate nešto planirano, pokušajte da ostvarite – ali bojim se da će sa ovim kartama to teško ići. Ni mi sami sebe nećemo moći uhvatiti ni za glavu ni za rep, pa kako onda da okolnosti, situacije, druge ljude i njihova raspoloženja i neraspoloženja uklopimo da bismo ostvarili ono što smo naumili?

Dan preokreta i tumbanja. Ok, biće tu i pozitivnih iznenađenja i situacija koje nam onako na blic otvaraju puteve, ali biće i onog drugog – saplitanja, zastoja, vraćanja korak unazad. Pokušajte da danas budete vrlo, vrlo fleksibilni jer ako se budete baš čvrsto držali ubeđenja, namera, mišljenja ili bilo čega drugog – samo ćete se nervirati kada shvatite da je maltene pa nemoguće da isterate svoje.

Danas – sitni kvarovi, sitne prepreke, sitni zastoji, sitni problemi sa tehnikom, sitna nerazumevanja i sitne rasprave – sve na sitno, ali krupno deluje na nas! Možemo dramiti i nervirati se zbog sitnica, koje su realno gledano lako rešive – ali nas nervira što ništa, ama baš ništa ne može da prođe bez nekog stresa i prepreke! Jeste sitno i nebitno, ali nas nervira mnogo!

Danas će vam doći neki sitni novci, moguće iz više izvora. No, kako došli, tako i otišli – računi, troškovi i obaveze koji su predstavljeni kartom Nešto novca sve će te parice smazati očas posla! A da ne pričam o tome da će vas danas sve podsećati da MORATE da platite neke račune, da MORATE da potrošite i ono što niste planirali, da MORATE da date pare i da vam u novčaniku ostane samo sitniš……

Emotivno – ćutite i smeškajte se, neka vam na jedno uvo uđe a na drugo izađe, pravite se da ne postojite, izigravajte nirvanu. Jer, ako se upustite u neke teme i dileme sa partnerom, em situacija uopšte neće ići u onom pravcu koji ste zamislili em možete reč po reč, na sitno – do krupne rasprave da dođete. Muvanja i flertovanja danas, naravno – funkcionišu samo na sitno, na po koju porukicu, po koju reč, kratak susret.

Zdravstveno – osetljivi su stomak i nervi.

I etoooooo…..jedan sitan utorak izgleda će nam postati krupan kamen u cipeli i žuljati nas celog dana! Zato se blagoš meni izujte, dignite sve četiri u vazduh, okružite se prijateljima i onim ljudima i situacijama koje vas raduju, sitna nerviranja gurnite negde po strani i uživajte na krupno!

Srećni bili!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom….sitno, ali mnogo bitno! 😀 <3 <3 <3