Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 13.01.2022.

VERNOST – POSETA
Ova kombinacija karata ima par, vrlo jednostavnih simbolika – na primer – doći će vam u posetu neko ko vam je jako drag. Ili – videćete se ili razgovarati sa nekim koga ste dugo čekali, očekivali. Ili – doći će vam smrznuto i gladno psetance u hodnik, na vrata. Ili – svog ljubimca moraćete da odvedete kod veterinara (ili da istog pozovete da dođe do vas). Ili – danas ćete sa nekim članom porodice ili dugogodišnjim prijateljem imati susret, važniji razgovor. A može i ovako – danas ćete imati neko sudbinsko dešavanje (karta Vernost ima tu simboliku – sudbina) a sad kog tipa će ono biti – Bog sveti zna. Za nekog je sudbinsko dešavanje da slomi nogu, daleko bilo – a za nekog da dobije poziv od ogrooooomne važnosti…i tako dalje i tako dalje – kad je sudbina u pitanju, nikad se ne zna šta može da nas sačeka iza ćoška.
Ovakvih, jednostavnih simbolika ima mali milion. No, onda zađemo na teren zvan „psihološki momenat i osećaj“ i dobijemo sledeće –
Karta Vernost je karta čekanja, statičnosti, čak turobnosti i usamljenosti. Karta Poseta je karta dešavanja, razgovora, susreta. Vernost je izašla kao prva i gleda u kartu Poseta. I to nam znači – U ovaj dan ulazimo u fazonu „Smor. Mrzi me. Teško mi je. Spava mi se. Želudac me zeza. Kičma i zglobovi me žigaju. Još jedan dan u kojem se ništa neće promeniti i pokrenuti, zašto uopšte da se trudim? Muka mi je više od čekanja. Baš se osećam kilavo.“
Imamo veliku potrebu da se pokrenemo, da se desi nešto što će nam prijati, što će nas dići, od čega ćemo živnuti – ali odmah da vam kažem da je današnji dan vrlo polovičan po pitanju dešavanja koja priželjkujemo. To ne znači da ćemo ovaj četvrtak prekunjati, ma jok – biće tu i sitnih razgovora i obaveza i dešavanja ali generalno gledano – to vam je neka smuti pa prospi varijanta. Ništa zaista zaista toliko jako da poletimo i da stresemo u potpunosti sa sebe onu smorenost i iščekivanje.
Ovo je pre dan – radim zato što moram i zato što mi je to obaveza. Ali daleko od toga da uživam u tome.
U suštini, kompletan ovaj četvrtak može proći u nekoj formi iščekivanja. Oni kojima je intuicija jaka – definitivno su svesni da nešto dolazi, ali još uvek ne mogu da se zaista „uhvate“ za to. Samo osećaju pritisak u stomaku, meškoljenje u glavi i utrobi i znaju – nešto će se desiti. Neka promena će doći.
Oni koje će sudbina (karta Vernost) baš danas pogledati – mogu zaista imati neke značajne događaje. E sad, ja se iskreno nadam da taj značajan događaj nije da ugruvate pozadinu na ovom snegu i ledu – nego da je nešto mnogo lepo i dobro po vas.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3