Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U SREDU 12-OG JANUARA U 22.00 h

….Nekom mutno u glavi, nekom u srcu, nekom u nosu (pa na izbacivanje tog mutljaga troši pet pakovanja maramica dnevno) – u svakom slučaju – ova prelepotica od 2022-e već je počela lagano da nam daje da naslutimo njena prava lica, ne samo ona Jupiterom ušminkana, već i ona druga koja ćemo vrlo brzo početi da otkrivamo, jedno po jedno.
Godinu ne možemo da menjamo, okolnosti takođe – ali možemo da menjamo sebe. Za menjanje sebe ste zaduženi vi, a moje je da vam dam podstrek i malecku pomoć kroz energetske terapije.
Zato večeras radimo prvu dvehiljadedvadesetidrugovsku besplatnu energetsku terapiju 🙂
Par minuta pre 22 h budite u opuštenom položaju, sa isključenim aparatićima i isto tako isključenim ljudima koji bi mogli da vas ometaju, zavalite se udobno i sačekajte mene
Početak terapije je u 22,00 i ona traje narednih 30 minuta
Da vam ne ponavljam što se senzacija tiče – one mogu da budu jako nežne, ljuljuškave i opuštajuće…..a mogu da budu i vrlo intenzivne, sa talasima vreline i hladnoće – pa čak i sa bolovima u određenim delovima tela. Ako vas energija uspavljuje – pa spavajte ljudi dragi, ne borite se – nije ovo takmičenje pa da morate izdržati budni i pratiti sve ono što vam se dešava…..
Prijavljujete se lajkovanjem ove objave, komentarisanjem ili slanjem poruke na nekoj od društvenih mreža. To mozete uraditi na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, kao i na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija 🙂
Budite vi meni dobro, a ja se radujem našem večerašnjem druženju! <3 <3 <3