Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 13.08.2020.

PUTOVANJE – NEPRILIKA

Opa! Energije koliko ti duša ište danas! Kartom Putovanje vlada Jupiter koji širi i uvećava, kartom Neprilika vlada Mars koji je akcija. U prevodu – spremite se za pokret, spremite se za delanje, spremite se za putovanje, za dogovore, za komunikaciju, susrete, sastanke, za to da budete vredni i umom i telom. Misli će da trče sto na sat, reči će da se sapliću jedne preko drugih, prisutna je brzina i snaga u svemu!

Dan je dobar da pokrenemo sve ono što je bilo u zastoju, da se oslobodimo straha pred preprekama (unutar ili oko sebe), da prevaziđemo unutrašnje i spoljašnje blokade. Dan je dobar da snagom misli i reči „oduvamo“ sagovornika, da iznenadimo predlozima, inicijativom. Ovo je dan kada ne čekamo da nam se stvari dese, ne – mi ih pokrećemo! Jednostavno – energija je takva da više ne možemo, nećemo, ne želimo da stojimo po strani! Ubacujemo se „u vatru“ i centar dešavanja i to naglavačke. Ma dosta više! Sad će da bude „bum, tras!“ ali će se stvari pokrenuti, rešiti!

A šta nam je problemčić kod ovih karata i ovog dana? Pa, baš taj „bum, tras!“ efekat. Jer kao što rekoh na početku, energija je jaka, prejaka i očas posla nam može izmaći kontroli i skrenuti u napetost, tenziju, raspravu, neprijatna dešavanja sa onima koji su preko puta nas. Očas posla može skrenuti u „treniranje strogoće“.

Takođe, zbog velike brzine i ogromne količine energije koja je prisutna – moguće su povrede, padovi, loše situacije u saobraćaju, pa čak i na radnom mestu i kod kuće ili prilikom bavljenja fizičkim aktivnostima, treninzima.

Dakle, zadatak za ovaj dan nam je da pravilno usmerimo snagu, energiju i volju koju trenutno imamo. A imamo je mnogo! Zadatak nam je da pokrenemo i rešimo, koji god da je životni segment u pitanju – a ne da zakomplikujemo dodatno i napravimo haos! Takođe, zadatak nam je da prođemo „neoštećeni“ kroz ovaj dan, a ne sa dve čvoruge i četiri masnice!

Budite dobro. Ako je moguće – bez tih fizičkih i mentalnih oštećenja, bez oštećenja odnosa u kojima ste – poslovnih, emotivnih, prijateljskih, porodičnih. Probudite tu ogromnu snagu u sebi i usmerite je na prave stvari! Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3