Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 23.06.2022.

NEŠTO NOVCA – DAR

Nešto novca govori o sitnicama, malim stvarima koje mogu ulepšati (ali i zagorčati) svakodnevicu, govori o računima, obavezama, papirologiji, govori o uzburkanim mislima.

Dar govori o uživanjima, o potrebi za opuštanjem i životnim radostima, govori o pozitivnom stavu i optimizmu, hedonizmu.

Poruka za ovaj dan bi bila – uživaj u onome što dobiješ. Neko će dobiti mnogo, neko će dobiti malo. Jer, nema pravila – kako se kome zalomi.

Možda će vam biti dovoljan osmeh ili poruka od strane neke osobe pa da vam ceo dan bude ispunjen i sjajan. Neko će omiljenim kolačem ili kupovinom sitnice koju već dugo merka ulepšati sebi dan. Neko će uplatiti letovanje ili odbrojavati dane do odmora. A neko će skupiti novac da plati taj račun koji ga opterećuje i moći će da se konačno opusti po tom pitanju. Neko će dobiti pomoć – finansijsku ili kroz savet i podršku – malu, ali bitnu.

Generalno gledano – u ovaj četvrtak ćemo zakoračiti malo nervozni, okupirani mislima koje i nisu lagane, ophrvani onim šta sve moramo uraditi i šta sve moramo završiti. Neko može imati i sitniju zdravstvenu problematiku – zub koji boli, stomak koji je naduven ili neugodno krči, bolove u zglobovima, probleme sa alergijama, prehladama, anksioznošću, pritiskom.

Kako dan bude odmicao, pokušavaćemo da pronađemo nešto što će nas podići i evidentno je da će se to i dogoditi. Nekom u većoj meri, nekom u manjoj. Nekom sitna radost, nekom velika.

U svakom slučaju, dan ćemo završiti u boljem raspoloženju nego što smo ga započeli.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3