Kaži mi, kaži...

Venera u tranzitu kroz znak Blizanaca 23.06.-17.07.2022.

Hajde da pričamo o ljubavi….a može i ovako – hajde da pričamo, da pričamo, da pričamo, da pričamoooooooo 😀

Od 23-eg juna će nas pratiti njena lepršava energija jer Venera prelazi u znak Blizanaca. Ova Venera nosi vezdušnu, intelektualnu energiju koju ćemo pretakati u reči, misli, razgovore, pisanje, ali nosi I pokret, igru, aktivnost, želju za kontaktom I sa drugima ali I sa detetom u sebi.

Mila nam planetarna prelepotica, zadužena za ljubav, zadužena za lepotu i uživanje, zadužena za sreće životne, zadužena i za te puste novce – dobija novu energiju. Menja onu koju je nosila u Biku gde je, i pored vladarstva bila gušena i sputavana kvadratom Saturna iz Vodolije i kreće u pohod kroz novi znak koji će trajati  do polovine jula ove godine.

Cakana je ova Venera – ona bi da se igra, da se šali, da flertuje, da priča, da non stop bude u pokretu, fizičkom ili misaonom, samo da se nešto dešava! Samo da nije statično, dosadno, smoreno! Fina je i laka njena energija i baš će nam dobro doći da nam razgali dane, da nam pomogne da se opasuljimo od ovog budi-Bog-s-nama perioda kroz koji prolazimo, da nas pomeri iz naših statičnosti, da otpustimo nagomilanu lošu energiju tako što ćemo potražiti izlaz, razonodu, ventil. Pa neka je I na kratko, ali neka bude slatko!

Više ćemo želeti da se družimo, da čavrljamo, bićemo u kontaktu sa mnogo ljudi i to će nam oho ho prijati! Više aktivnosti u neposrednom okruženju, u komšiluku, preko društvenih mreža i druženja, mnoooooogo razgovora i poruka i naravno – mnogo, mnogo, mnogo dobrog raspoloženja i ljubavnih prilika i neprilika. Leteće poruke non stop, obavićemo gomilu telefonskih razgovora u kratkom vremenskom periodu, čitaćemo štiva koja nam odmaraju mozak i razgaljuju dušu. Lako ćemo malo, malo više ili mnogo flertovati, osmehom i slatkim rečima šarmiraćemo, bićemo kao deca, nesputani i veseli – u kojim god da smo godinama.

Sve je slatko što nas animira, što nas zabavlja, slatko je i šaliti se, slatko je i cmoknuti se, slatko je dopisivati se sa nekim sa osmehom od uha do uha…..Doduše, najslađe je dopisivati se ili flertovati sa više osoba, ali šta sad…..Šta da se radi kad su sve osobe toliko interesantne i teško je odlučiti se samo za jednu….Naravno, ova je Venera dušu dala za sedenje na dve ili više stolica, pa šta da vam kažem – vi ako baš ne morate, nemojte. A ako morate – pa šta da se radi, što se mora nije teško….Sve je za ljude…

love messages to my wife or girlfriend

Venera će u pohodu kroz Blizance imati trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom, pa je ovaj period izuzetno dobar da se emotivno stabilizujemo u postojećim emotivnim relacijama (to je ako hoćete da uložite malo truda, naravno) a ljubavnih noviteta će biti, ali onih koji mogu potrajati i vredeti. Takođe, ovaj će planetarni aspekt aktivirati prošlost – stare ljubavi, stare poznanike, stare prijateljice – spojiće se oni koji su se iz bilo kog razloga razdvojili – neki da još jednom sednu, popričaju i u miru stave tačku na svoju priču….a neki da otplešu još jedan krug, pa gde god da ih on odvede.

Takođe, Venera će biti u sekstilnom aspektu sa Jupiterom i Marsom (sa ovom planetom kratko, samo do početka jula) – izuzetno povoljni aspekti za ljubav, ali uopšte nisu loši ni za naše finansije puste. Neki tip rasterećenja ćemo svakako osetiti.

Venera će u julu mesecu biti i u kvadratu sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba. Ovaj aspekt govori o   tajnim emotivnim pričama, ljubavnim idealizacijama i zaluđivanjima, platonskim ljubavima, velikim očekivanjima. Pa, ne može izgleda sve da bude savršeno, jel da ?

No, sve su to teme kojima ćemo se baviti kada dođe vreme, a sada je bitno da znate – I pored težine koja evidentno postoji, ulazimo u lakši period, sa više optimizma i uz više dobrog raspoloženja.

Polako oštrite jezike i prstiće. Trebaće vam. Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3