Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 24.09.2020.

PISMO – IZNENADNA SREĆA

E ovo vam je varijanta – od ranog jutra kreću informacije, poruke, pozivi. A može i ono – probudili ste se u cik zore, dva sata pre alarma sa očima kao fenjeri i niste više mogli da zaspite – jer, misli. Misli tumbaju po glavi, preleću jedna preko druge, sapliću se i gužvaju vam mozak. Ne brinite, to što vam se nije spavalo nasabajle, samo znači da ćete negde polovinom dana jedva oči da držite otvorene. A verovatno ćete noćas opet imati problem da zaspite.

Dan bez plana, reda, organizacije i smisla. Što ste planirali – odlično, super za vas. Da li će ma i jedan deo od toga biti ostvariv? Paaaaaa, dosta teško. Jer, Iznenadna sreća je karta koja sapliće, koja donosi preokrete, koja uzbunjuje, koja daje promene u poslednjem trenutku, koja vas odvede onim putem kojim ama baš ni malo niste imali nameru da idete.

Dan koji donosi napetost, koji čini da vam u stomaku ključa i kuva. Dobro, ne samo u stomaku nego i u glavi. E taj deo sa ključanjem glave nam je danas problem. Vesti, informacije i pozivi dolaze kako oni hoće. A hoće baš onda kada ne trebaju ili da bi vas izbacili iz takta, poremetili vam organizaciju. Nervoza je tu, promene raspoloženja su tu. Sve u svemu – divota od četvrtka.

E sad bih ja rekla – sačuvajte svoj mir kako znate i umete, ali da me pitate na koji način – evo lepo pojma nemam. Jer ovaj četvrtak hoće da nas izuje iz cipela i istrese iz gaća, pa te iste obuvne i odevne predmete čvrsto držite. U stvari – vi se držite čvrsto. Uhvatite se za neke lepe momente i divne ljude i vesti kojih će biti i u ovom organizaciono i mentalnom košmaru od četvrtka.

Budite dobro, gledajte da se ne svađate i da se ne pošaketate sa nekim. Obratite pažnju u saobraćaju!

Nadajte se lepim vestima a one uzburkane koje vam donose nervozu – pa, probajte da iskulirate. Vodite se onim – svako čudo za tri dana!

Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša blago neurotična (hmmm jesi li sigurna da je u pitanju blaga neurotičnost Olga?)  Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3