Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 25.03.2021.

PUTOVANJE – BOLEST

Ja ne znam što se ova karta Putovanje non stop gura u dnevna otvaranja. Hm, možda zato što najbolje pokazuje šta je ovih dana aktuelno kod nas. Pokazuje da energija i adrenalin rastu, pokazuje da se neke situacije kreću, napreduju, pokazuje i da nas strasti sve više šopaju i ljuljaju iznutra. Pokazuje i da je vreme za akciju, ali pokazuje i da naše duše (jer karta Putovanje predstavlja baš i nju) očekuju, traže i žele oslobođenje od nekih represija, ograničenja, blokada.

Karta Bolest hoće predstaviti sve vrste baš tih ograničenja i blokada, ali da se razumemo – najpre će predstaviti UNUTRAŠNJE blokade, ograde, strahove.

Pa tako dobijemo simboliku da jedan deo nas nestrpljivo cupka i hoće da se pokrene, a drugi uporno koči, šapućući – jao pa nemoj, a šta ako pogrešiš, a šta ako ne bude sve kako treba, a šta ako se zezneš….

Sudeći po kartama i naše raspoloženje danas može biti obojeno ovim kontradiktornim energijama. Pa ćemo lako prelaziti iz ushićenosti u dubiozu, iz raspoloženja u neraspoloženje, iz optimizma u pesimizam. Od lepog do ružnog i obrnuto.

Ovakve karte mogu da donesu i da u nekim segmentima, po nekim pitanjima – funkcionišemo savršeno, bez ikakvih problema a da u drugima bagujemo, blokiramo se ili nas blokiraju okolnosti.

U ljubavi mogu da donesu brzo dizanje strasti i još brže „strpavanje“ u krevet. Danas je moguće ući u nove ili pokrenuti stare emotivne priče nanovo – ali to ide naravno, kroz visoku energiju i završava se opet u tom krevetu.

Pokrenuli se ili ne pokrenuli, bili raspoloženi ili neraspoloženi, ljubavisali se ili ne ljubavisali, suština je ista – koliko god da nas ovaj dan energetski gura napred, na njegovom kraju ćemo osetiti veliki umor i isceđenost.

Zdravstveno – problemi sa krvnim sudovima i pritiskom. Mentalno – zatvorenost, blokiranost, strahovi, nesigurnosti.

Da rezimiramo – Postoje lepe šanse da ovog četvrtka pokrenete sebe, ili da se pokrenete u situacijama koje su vam od važnosti. Postojaće unutrašnja osećanja i okolnosti koja će nas vući unazad i sa njima se treba boriti i izboriti.

Srećno!!!!!

Voli vas vaša, u niskom startu i cupkajuća Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3