Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 26.03.2021.

SREĆA – LJUBAVNIK

Mnjau! Neka cica i neki dasa danas gledaju jedno u drugo. Ako ste vi cica, a dasa je preko puta vas – eto sreće, uživanja i zadovoljstva! Ako ste vi dasa a cica je tu – ma šta čekate? Uključite šarm na maksimum i potrudite se da osvojite!

No, pošto ne verujem da ćemo danas baš svi da zevamo u neke fine dame ili zgođušne dase – hajd da vidimo šta bi ovaj dan još mogao da donese….

Ukoliko imate sreće pa je voljena osoba pored vas – danas bi mogao da vam bude fin dan, ispunjen dobrom energijom i zadovoljstvom. Čak i ako se podžapate ili ste trenutno na ratnoj nozi – lako će se ove situacije prevazići, jer ipak je danas srce najglasnije.

Ukoliko ste solo, paaaaaa…….u slučaju da imate simpatiju, možda bi se nešto i dalo uraditi, pokrenuti. Ukoliko ste baš baš solo, što bi se reklo – ljubavne prilike ni na vidiku – eventualno postoji šansa da šmeknete nekog danas ko bi vam zagolicao maštu. S tim što moram da napomenem da ženski deo populacije danas ne povlači prvi korak, prema tome muški dragi – vi morate imati inicijativu.

A šta ćemo sa onima koje će sve u vezi ljubavi zaobići ovog dana u potpunosti? Pa ništa, ove karte će doneti nešto drugo – i to najpre ono što se vezuje za poslovno – materijalno – finansijski segment. Pa se u ovom danu može zaraditi. Ili možete dobiti zanimljivu ponudu koja deluje prilično isplativo.

A šta ako ni posao ne profunkcioniše? E onda lepo batalite sve i okrenite se sebi. Jer onda ovaj petak postaje dan da sebe razmazimo, da sebi ugodimo, da sebe ulepšamo. Jer, ako neko ume da uživa i da se „namunji“, onda je to karta Sreća. U onoj varijanti – sredite se da svi zevaju u vas.

Ono u čemu biste trebali da malo smanjite doživljaj kada je uživanje u pitanju jeste na prvom mestu hrana. Što bi se reklo – nemojte da se pretovarujete. Jes da je karta Sreća putena i sa oblinama, ali nemojte baš previše da se zaobljavate. Takođe – ovaj dan nas mami da potrošimo pare. Dajte, ali ne razbacujte!

Generalno gledano, energija ovog dana je fina i može nam doneti lepe trenutke. Uživajte, srećno!!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3