Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 26.08.2021.

SVEŠTENIK – POSETA
I eto opet karti dana u pisanoj formi 😀 No, pošto sam imala jako lepe reakcije i na video format, evo pokušaću da makar jednom ili dva puta nedeljno izbacim video karte dana – u svakom slučaju, hvala vam svima na razumevanju oko mojih problemčića, koji su se – kao što se da videti – uspešno rešili 😀
Dakle, internet je tu, struja je tu, voda na svu sreću nije odlučila da nestane, osmeh je tu od uha do uha, tu je volja da se napiše jedan fin tekstić, a tu je i potreba da se čim prije – samo da se sunašce udostoji da grane nešto jače – pobegne od svega i resetuje 😀
Gde je Sveštenik, tu je ona varijanta – danas će te Bog pogledati, danas će ti se sudbina osmehnuti, danas će ti doći nešto ničim izazvano što će ti koristiti, dati ti polet ili ti pomoći da završiš neku situaciju, problem, šta god. Danas ćeš imati pomoć – to može da bude pomoć od strane okolnosti, od strane slučajnosti ili pak od strane osoba koje deluju kao „provodnik“ dobre energije koja dolazi do tebe. Jer, danas neko ili nešto želi da ti da pozitivan podsticaj.
Da se razumemo – to može biti sitna sitnica – neki put i jedan osmeh ili ljubaznost umeju da ulepšaju dan i da ga oboje vedrijim bojama, koliko god da je pre toga bio mutan ili teskoban. Ali, isto tako može biti i nešto krupnije – pa možda dobijete informaciju koja vam je baš baš baš potrebna, možda rešite nešto oko čega ste glavu lomili ko zna koliko dugo, možda susretnete osobu koja vam je iz ko zna kog razloga u ovom trenutku došla kao kec na jedanaest.
I naravno – nije važno koji je životni segment u pitanju – šta god došlo, dobrodošlo!
Danas bi recimo bilo baš fino da pratite i unutrašnje ali i spoljašnje signale. Jer, intuicija hoće govoriti glasnije nego inače – i trebalo bi je poslušati. Isto tako – znakovi pored puta će biti jaki i gurkati vas tamo gde trebate biti, na onu stranu na koju se treba uputiti. Isto tako – mozak i misli – to jest unutrašnji razgovori i zaključci – će biti vanredno jaki. Prema tome, ne bi bilo zgoreg da se malo popričate sa sobom oko pitanja koja vas bockaju u mozak ili u srce – itekako možete doći do zaključaka ili rešenja koji su baš kako treba!
Dogovori bilo koje vrste danas mogu biti baš moćni – ne žalite da uložite sebe, ali kao što sam to rekla malopre – slušajte i sagovornika i svoju intuiciju!
Danas se oporavljamo od događaja koji su nas u prethodnim danima zaljuljali – jer ipak neke skladnije okolnosti dolaze do nas. Takođe, dan je izvrstan da prošetate, da meditirate, da čitate, da razgovarate sa ljudima koji vam pune dušu i miluju srce.
To mu dođe to za danas….Budite mi dobro, bolje, najbolje!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3