Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 27.08.2021.

DAR – SUDIJA

Gde je karta Dar – tu je uživanje neke vrste, tu je nešto slatko. Pa sad, nekome će biti slatke parice koje će danas dobiti, neko će uživati u omiljenim slatkišima, neko će se cmakati da sve puca sa osobom koju voli, neko će dobiti fini poklončić, a nekome će na dar doći i dobar dogovor, lep kontakt sa saradnicima, razumevanje sa nadređenim ili podrška od osobe koja mu je važna. Ili možda divno druženje sa prijateljima i lep razgovor sa članom porodice.

E sad, sve to što vam danas „dođe“ – svojim ste prethodnim delima ili postupcima zaslužili na neki način. Jer, ipak karta Sudija lepo „odmerava“ i kaže – ok, tebi toliko, tebi ovoliko…..a tebi….hmmmm…a tebi nema ništa danas 😀

Isto tako – karta Sudija, koja govori o balansu, upozorava – ne preteruj i ništa posebno ne očekuj. Šta ti dođe, došlo je. Upozorava da danas ne rasipamo – da ne rasipamo novac, da ne rasipamo snagu i energiju, da se onim slatkišima od gore ne pretovarimo, upozorava da ne upadnemo u fazon lenjosti, statičnosti.

Dakle, suština bi bila – svaki lep trenutak tokom ovog dana iskoristi, ne propusti ni jednu priliku koja ti se ukaže – ali isto tako nemoj zaboraviti ni svoj unutrašnji balans, svoju stabilnost, svoje obaveze i odgovornosti – i prema sebi i prema drugima.

Koliko god da sve ovo deluje ok, moram da napomenem nešto – postoji mogućnost da se tokom ovog dana povremeno (kod nekih češće, kod nekih ređe) provlače teskoba, tuga, sećanja, osećaj zablokiranosti i statičnosti. Dolaziće u talasima – neke će talase biti jednostavnije zaobići, neki će uspeti da nas preplave. I to je tako. Ako takvi momenti dođu, pokušajte da na prvo mesto stavite ono što vam se lepo dešava, i da ne dozvolite tim negativnim i teskobnim osećajima da dugo postoje kod vas.

Budite dobro. Srećno danas!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3