Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 27.02.2020.

VESELJE – SMRT

Eto ti sad….karta Veselje donosi lakoću, karta Smrt donosi težinu. Veselje daje aktivnost, Smrt statičnost. Veselje daje društvenost, Smrt povlačenje u osamu. Veselje daje lepa i prijatna osećanja, Smrt – nezadovoljstvo, umor, tugu. Veselje daje široko i toplo srce, Smrt – skučenost, stegnutost, represiju. Pa hajd sad ti budi pametan pa reci kakav je ovo dan? Očigledno – koktel dan. Dan kada nam je sve umešano i zbućkano i smućkano, a šta će krajnji rezultati ispasti i kakvo će nam to čudnovato pićence servirati – veliko je pitanje.

Evidentno je da će u ovom danu biti različitih osećanja i situacija. U nekima ćemo se snalaziti kao riba u vodi i biti maksimalno uspešni, dok ćemo na nekim testovima i sa nekim osobama padati. Pošto je Veselje karta koja je ipak prva izašla u ovom izvlačenju – mogli bismo da kažemo da od našeg unutrašnjeg osećaja i sposobnosti da sve posmatramo sa vedrije i opuštenije strane – mnogo toga zavisi. U prevodu – optimisti će lakše izgurati ovaj četvrtak! Isto tako, ako podelimo karte na prvi i drugi deo dana – onda će neko kasno popodne i veče biti teži, a mi spori, umrtvljeni i bez energije. Onda bi bilo dobro baš to popodne i veče iskoristiti za odmor, ušuškati se i ne raditi ama baš ništa.

Pošto je karta Smrt vezana za prošlost – imamo još jedan dan u kojem će se ta prošlost oglašavati ili nas pak opterećivati. Nekome će se javiti bivši partner (poslovni ili emotivni), možda stari poznanici ili osobe koje jako dugo niste videli. A neko će provesti popodne i veče u razmišljanjima o prošlim greškama, propustima, kajati se zbog počinjenih poteza i odluka.

U svakom slučaju, ovo jeste jedan kompleksan i komplikovan dan. Može nam doneti i dobro raspoloženje i mnogobrojne prilike, osmehe, aktivnost, lepe susrete i kontakte i u poslu i sa onima koje volimo, ali nas i iza ćoška iznenaditi težinom, sporošću, nezadovoljstvom, prošlošću, blokadama, odlaganjima, dizanjem zida od strane onih do kojih želimo da dopremo.

Ja vam želim što više lakoće, a što manje teškoća! Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3