Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 03.03.2023.

DETE – VERNOST

Obe karte su pod simbolikom Meseca i znaka Raka, pa su nam danas osećanja i sigurnosti u prvom planu. Pošto je Mesečeva priroda nestabilna i promenljiva – tako ćemo se i mi osećati i funkcionisati.

U jednom trenutku energije na izvoz, u drugom se nešto pokunjimo, unjanjavimo, razvlačimo. U jednom trenutku optimizam, u drugom zabrinutost. U jednom trenutku snažne emocije, u drugom preispitivanja i strahovi.

Nebitno koji je životni segment u pitanju – da li poslovno materijalna sigurnost, emotivna, porodični odnosi, zdravlje, prijateljstvo – danas postoji to šaltanje i u dešavanjima, ali i u našem ličnom doživljaju.

Simbolički, karta Dete predstavlja nešto što je novo, što tek započinjemo. Karta Vernost pak predstavlja krajeve, završetke. Ispada kao da smo“između“ – jednoj životnoj fazi se bliži kraj, a nova je tek nagoveštena. Sada smo u nekoj formi prelaznog perioda gde još uvek delujemo pomalo pogubljeno i kao da nismo uhvatili pravi smer. Ali, hoćemo.

Obe karte numerički su pod brojem 2 – pa je period od naredna dva dana ili dve nedelje – vreme kada će te promene biti aktivirane, a mi usmereni na onaj put koji je naš. Sve ono što u ovom danu, ali i u narednom periodu od dve nedelje pokrenemo – trajaće.

Pored promenljivih raspoloženja, danas nam je osetljiv stomačni deo. Da, danas je važno šta jedemo….ali je isto tako važno i šta jede nas. U svakom slučaju, stomakom ćemo reagovati na sve.

Zato se potrudimo da danas budemo što više u kontaktu sa onima koje volimo i u čijem se prisustvu osećamo spokojno, sigurno, mirno, ušuškano. Isto tako, potrudimo se da i mi drugima budemo oaza mira i ljubavi.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3