Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 01.03.2023.

PUTOVANJE – NESREĆA
Poslovno gledano i što se obaveza tiče – ovo nam je vrlo aktivan dan. Toliko aktivan, da verovatno u nekim momentima nećemo znati gde nam je glava a gde….pa, pozadinski deo 😀 Doduše, kad kažemo „aktivan“ to znači da će biti trenutaka i osoba koje će nam razvlačiti živce kao konopce, da će biti nekih nepredviđenih dešavanja, da će situacije otići u pravcu koji nismo očekivali, a može da se dogodi i da nam tehnika otkaže poslušnost. Svi aparatići, bilo da su kućni  ili na poslu malo rade na svoju ruku i pokazuju tendenciju da se zainate baš onda kada su nam najpotrebniji.
Što se emocija tiče – u postojećim partnerstvima ide se ili ka strasti ili ka džapanju. Kao da sredine nema. A neće biti čudno ni ako bude kombinacija i jednog i drugog. Pa se malo volimo a malo idemo jedno drugom na živce. Posebno su na nestabilnom terenu oni odnosi u kojima postoje nerešene teme i pitanja, kao i oni odnosi u kojima je prisutna ljubomora. Ovako jaka energija brzo i snažno pokreće leptiriće u stomaku pa je tako lako zaljubiti se, odlepiti, uskočiti u flert u kojem sve vrca od varnica.
Po pitanjima zdravlja – stres, nervoza, meteoropatske tegobe, osetljivi krvni sudovi, cirkulacija, pritisak. Oprez u saobracaju!
Srećan nam ulazak u mart, mesec turbulencija i promena!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3