Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 03.07.2020.

DAR – UDOVICA

Ovaj petak bismo mogli nazvati „kuma dala, kuma i uzela dan“. U prevodu – petak će vam nešto dati na jednoj strani, da bi vam oduzeo na drugoj. Energije karata koje su izašle su totalno suprotstavljene, pa danas imamo rolerkoster dešavanja, emocija, osećanja, situacija.

Glava nam je u jednom momentu u oblacima….a već u nekom drugom – glava nam je kao naduvan balon koji svakog momenta može da pukne. Čas smo veseli, čas zarozani. Čas smo optimistični čas u dubiozi. Čas sve gledamo kroz roze naočare, čas mračimo i sebe i druge. Čas smo i prema sebi i prema drugima meki, nežni, osećajni, prijatni – a čas grmimo, zatvaramo se u svoju ljušturu, tvrdoglavimo, inatimo.

Ljudi, situacije, okolnosti  – vući će nas na više strana, pa je itekako moguće da nam u ovom danu fali fokusiranosti i organizacije. Kada je potrebno da smo posvećeni nekoj obavezi ili poslu – mi ćemo eto baš želeti da plandujemo…..A kada imamo momente u kojima je baš potrebno da se opustimo i uživamo – mi ćemo tada biti stegnuti i preopterećeni brigama, razmišljanjima.

Danas se ne zalećite u troškarenja, jer će vam posle mrak pasti na oči kada shvatite koliko ste duboko zaronili u novčanik i opustošili ga. Ne preterujte ni sa hranom ni sa pićem jer ćete se sigurno kasnije osećati loše, mlitavo, mamurno, nepokretno. Danas ne očekujte previše od onih koji su preko puta vas, bilo da su prijatelji, partneri, poslovni saradnici, članovi porodice – jer ćete ostati razočarani, smoreni, nezadovoljni.

Dan nije baš nešto bajan u bilo kom životnom segmentu jer sve može krenuti baš lepo i kako treba, da bi ubrzo došlo do prepreke, nezadovoljstva, blokiranja….a u najgorem slučaju do tenzije, nervoze, rasprava.

Ako želite da maksimalno pomognete sebi ovog petka  – onda pokušajte da budete umereni u svemu. U optimizmu, u nezadovoljstvu, u troškovima, u hrani i piću….ja priznajem da će to biti teško za izvesti sa ovakvim, dijametralno suprotnim energijama koje karte nose – ali naše je da probamo!

Budite dobro i ne letite previše, da ne biste nažuljali pozadinu ukoliko ljosnete. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3