Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 01.07.2020.

ISTINA – OFICIR

Evo i mene posle par dana, u boljem fazonu ali još uvek u borbi sa žestokom alergijom na sunce koju sam uspela da zakačim 😀 Lepo ja savetujem druge – čuvajte se sunca, alergije su sada jako izražene…..a onda zanemarim sopstvene savete i na kraju moram da se intenzivno družim sa lekarima, iako mi to nije baš omiljeni hobi 😀

No, batalimo to što sam u tufnama, nego da se mi bacimo na karte dana koje ni malo nisu loše ovog puta. Na obe karte dominantno je Sunce (sunce moje, sunce li ti tvoje :D) a prva i osnovna simbolika istog je JA (ne ja, nego vi). Dakle, danas je u fokusu ono što MI želimo, što MI hoćemo, što je NAMA potrebno – postoji jaka potreba da izađemo u prvi plan i pokrenemo, ostvarimo ono što nam je važno. Uz dodatak Marsa koji takođe vlada kartom Oficir, dobijemo simboliku da danas zaista jeste dan za akciju. Koju? Pa onu koju hoćete, koja vam je potrebna, koju želite.

Da li ćete se pokrenuti poslovno, da li ćete pregovarati, da li ćete sprovoditi svoje ideje, da li ćete obaviti razgovor sa pretpostavljenim, da li ćete aktivirati novo ili rešavati staro – potpuno je nebitno. Poenta je u tome da ono što danas pokrenemo, možemo rešiti i ostvariti jer imamo više nego dovoljno energije, volje, sposobnosti, motiva.

Isto važi za emotivni segment – ako zaista znamo šta i koga želimo, znaćemo i šta je potrebno da uradimo! Ukoliko pak niste sigurni i kolebate se, sa ovakvim kartama mogu samo da vam kažem – pratite znakove pored puta! I one spolja, ali i one unutrašnje! Jer, nema teorijske šanse da vam danas stvari ne budu jasne, možete samo da se pravite da ih ne vidite ili da ih gurate pod tepih. Istina danas izlazi iz nas, duša i srce žele ono što žele a ko smo mi da ih sputavamo i kočimo??

Dan je dobar i da rešavate neku zdravstvenu problematiku, ukoliko je imate. U prevodu, posetite lekara (ja neću vala, lepo smo se družili prethodnih dana, sad je vreme da odmorimo jedni od drugih :D). No, bez šale – danas se lakše rešavaju problemi, lakše se dolazi do prave dijagnoze i lekovi će brže delovati.

Za šta ovaj dan NIJE DOBAR? Paaaaaa, ima toga…..Nije dobar da budemo zaslepljeni egom, nije dobar da drugima namećemo svoje mišljenje, nije dobar da nervozu razbacujemo okolo, nije dobar da na neprijatan način pokušavamo da dominiramo nad drugima. Sve ovo navedeno može potaknuti rasprave, tenziju…..a ko ima volje da se svađa po ovoj vrućinčini??

Dakle, da rezimiramo….danas jeste dobar trenutak za akciju, jeste dobar momenat da napravimo pravi potez u pravo vreme na pravom mestu. Ciljana akcija donosi dobar rezultat! Pogodak u centar mete! Nije dobar dan za rasprave jer je energija prejaka i očas posla se može skrenuti u situacije koje će posle biti nemoguće kontrolisati….

Budite mi dobro i nemojte baš mnogo na sunce, osim ukoliko ne želite da u narednim danima budete u tufnastom dezenu 😀 Srecno!!!!!

Voli vas vasa lepo dezenirana Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3