Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.03.2022

UDOVAC – PISMO

Kakav je to dan kada u sebi nosi energiju kamene težine kroz kartu Udovac i istovremeno energiju laganog perceta kroz kartu Pismo?

Prosto rečeno – dan koji nas ljulja. Pa se u jednom trenutku sudarimo sa zidom, a u drugom poletimo u visine. Energetski i što se raspoloženja, unutrašnjeg osećaja tiče – bićemo kao na vrtešci.

Da bi se to raspoloženje i nivo energije popravio – savet je da se danas ne ustoličite i ne zalegnete – potrebno je kretanje, akcija, šetnja, fizička aktivnost.

Mentalnih aktivnosti ćemo imati na pretek – tu samo postoji opasnost da se zarozamo, onespokojimo, da upadnemo u procepe prošlosti ili strahova, briga ili da zakoračimo u svadljivost – ukoliko vidite da vas takva raspoloženja uvlače u sebe – čitajte, pišite, bavite se idejama, kreativnošću, pričajte sa onima koji pozitivno utiču na vas.

Ovo je i dan za ozbiljne, komplikovane i teške dogovore, pregovore, priče. Jedino što treba izbegavati su rasprave jer ove karte govore o mogućnosti da brane popucaju i da se izlije reka reči koje su dugo sputavane ili čuvane u sebi.

No,s druge strane dan je dobar da se prihvatimo zahtevnih obaveza i poslova jer ćemo uspeti da ili pokrenemo ili završimo nešto što nam je posebno naporno.

Emotivno – onako. Bolje je da sa partnerom izađete, prošetate nego da se uplićete u teške teme i pitanja. Prijaće vam neki vid kretanja, promene svakodnevice. Ako baš morate da razgovarate o nekim komplikovanim pitanjima – setite se onih brana i pucanja gore napisanih.

Za usamljene – postoji šansa i za kontakte sa prošlošću ali i za nove komunikacije, poznanstva. Ukoliko baš danas ulazite u neku priču – pa, ona neće biti jednostavna i lagana.

Po pitanju zdravlja – alergije, meteoropatske tegobe, infekcije disajnih puteva i naravno – sve ono što se vezuje za kosti, zglobove, kičmu. Moguće su i povrede, naročito u saobraćaju.

Budite vi meni dobro. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3