Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 04.11.2022.

UDOVICA – POSETA
Dok nam se na nebu Venera iz znaka Škorpije sudara sa Uranom, donoseći nemire i budeći tenziju, tražeći da se neke situacije raščiste, preseku, da se podvuče crta…..a istovremeno postoji i njen kvadratni aspekt sa Saturnom koji iskopava iz nas sve tuge koje smo zatrpali, podseća nas na ono što je bilo, prošlo i vratiti se neće – karte za ovaj dan pokazuju da se naše tišine bore u nama da izađu, guramo ih i potiskujemo, ali one ne odustaju….
Obe su karte u vlasti Meseca, što znači da danas osećamo duboko, intenzivno, žestoko. A ta osećanja nas ljuljaju. Pa sad – nekom osećanja koja donose strasti, emociju, pripadanje….a nekom isključivost, posesivnost, osujećenost, strahove, brigu.
U emotivnom smislu, u postojećim odnosima – ukoliko postoji nešto što vam smeta, treba razgovarati, otvoriti se. Ali definitivno ne na način „čekićem direktno u čelo“ – treba reći, ali treba umeti i saslušati, čuti. Razgovor može da promeni i poboljša. Bilo kakva vrsta ataka kroz komunikaciju – neće dati rezultate, bar ne one koje želite – naprotiv, može samo pogoršati i situaciju i to kako se osećate.
Ukoliko ste solo igrač – ovaj dan, ali i celokupan ovaj period – mnogo vuče ka prošlosti. Pa će neko žaliti za njom i prizivati je, neko će imati kontakt sa njom (šta će od tog kontakta biti i u kom pravcu će se razvijati veliko je pitanje) a kod nekog će se ova energija manifestovati na način da će biti u kontaktu sa osobama koje liče na prošlost ili koje imaju sličan tip energije, donose sličnu priču.
Po pitanju posla i finansija – tja. Ovo je varijanta – šta god da radim i koliko god da zaradim – novac mi samo prolazi kroz prste i odlazi dalje. Ovi nam dani donose i fizički, ali možda više mentalni umor zbog svega što se oko nas dešava. Nije pogodan trenutak za velike promene i odluke, ali nije dobro ni ćutati i pustiti da vas situacija ili osobe gaze. Treba reći, ali na pravi način i sa merom.
Zdravstveno – aktivacija hroničnih tegoba, umor, problemi sa spavanjem i sve vrste respiratornih virusa, bakterija, prehlada. Hormonski disbalans i problemi sa žlezdama, grudima i reproduktivnim organima.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3